mmmmmmm urghhh! Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Według map Google to 696 km ode mnie. Według opisu podróży August III Sas ze świtą przemierzał dziennie 22 km. Wnioski wyciągnijcie sami :)
mmmmmmm urghhh! Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Ale żeby poprawić humor (lub zdołować) przesyłam:Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło:- No i k*rwa gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pie*dolona wiosna do k*rwy nędzy? Co za poj*bany kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to k*rwa wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napie*dala jakby ich tam w górze pojebało... Niby ponoć wiosna już jest, k*rwa - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, k*rwa ...A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie:- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz...
mmmmmmm urghhh! Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 A palenie trzeba rzucić - równo od 30 czerwca 2014 roku nie palę - dramatycznie, ale rzuciłam. Znaczy można!
zozu Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Pewnie,że można. Właśnie staram się ograniczyć ( ;
mmmmmmm urghhh! Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 u mnie aż tak dramatycznie nie było. Ale podpowiem: obrona-alkohol-skręcenie nogi-alkohol-alkohol-kac-lekarz-alkohol-kac taki, że - rzucenie palenia.
bjar_1 Napisano 2 Kwiecień 2015 Autor Napisano 2 Kwiecień 2015 Przegubowa sygn. świetlna - Wrocławhttp://www.youtube.com/watch?v=VPW3rxAtpKw
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Cat a Fur naprawiony? :D.Pozdrawiam
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Po co mu dajesz te zdjęcia. I tak nie uwierzy. Bjar w kozuchu do sierpnia zwykle pomyka. :DPozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Catadero (3942 / 32) 2015-04-02 15:02:16W sumie jaki problem latem/wczesną jesienią 2014 kupić kalendarz na 2015?I później wespół wzespół z Jackiem D. sobie jaja na Forum robić...
Catadero Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Wielkanoc to najlepsza pora na jaja.Możecie nam tylko pozazdrościć pogody (ale lato u nas pewnie znów będzie do d...).C.
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Jakie zazdrościć...Mów za nich- ja na śnieg nie narzekam :-)Wprost przeciwnie- jak Bjar przy +20 barchanowe kalesony ściąga, to mnie temperatura zaczyna wykańczać...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Piszesz, jak rozumiem o kalesonach?Bo ja przy +20 włączam klimę...
Catadero Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 No nie-jak mówi przysłowie-tonący brzy...brzy...brzydko się chwyta.:-}C.
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Widzisz Cat , odkąd Putin założył w gułagach na Syberii Wi-Fi to one nam zazdraszczają. U onych śnieg id września do lipca a potem to już lato i lato.PozdrawiamP.S.Znowu zlokalizowałem kilka gratów do fura , jakby co to daj znaka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.