poldek175 Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 Takie babskie gadanie-jutro we Wrocku 11,a w środę 16.I nie będzie biało...Co do kotów powiem tak.Moja ex miała ich 12,rybki,dwa psy,żółw i oczywiście królik(miniaturka)co się na rękach mi nie mieścił.
danielbre Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 Tyle postow ze i szwagierka" sie spoznila:)
danielbre Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 Bo Kawalerowie zamiast hulac po ogrodach to siedza przy stolach:)
toska Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 Dlaczego Yeti lubi zimę to oczywista oczywistość aleDLACZEMU NIE lubi -kotków-herbatki-*-*-*Trzeba to raz do końca wyjaśnić*Tu może se jeszcze dopisać czego tak nie cierpi jak powyższych.
sonicsquad Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 Bo koty to zło, herbata to jeszcze większe zło :D
toska Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 Sonic argumenty proszę bo pomyśleć można że to od regionu występowania zależy tzn.waszego nie kotów bo te jak wiadomo są w każdym zakątku naszego piknego kraju
Jacek Dąbrowski Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 Czemu kory to zło(w/g Yettiego)?Bo Yetti-ego poturbował kiedyś Królewski Tygrysek albo inna pantera czy puma.Pozdrawiam
toska Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 No nie wiem jakoś mnie to nie przekonujeMam hipotezę że być może onegdaj na stepach naszej niepodległej z tygrysami szablozębnymi o papu musiał walczyć i tak mu ta ,,miłość,, przetrwała do czasów nam obecnie liczonych.
Erih Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 No to jeszcze zdjęcie z dzisiejszego popołudnia. Okolice Oświęcimia.PS Załóżmy topic o kotach- też mam bandytę na stanie..
mmmmmmm urghhh! Napisano 10 Kwiecień 2015 Napisano 10 Kwiecień 2015 Jako, że wiosna nadeszła i śniegu raczej nie będzie - wrócił Bocian. Zostało to udokumentowane.A jako, że w wszystkimi problemami mamy zwracać się do Bociana....Zaczynamy ;)
Czlowieksniegu Napisano 10 Kwiecień 2015 Napisano 10 Kwiecień 2015 Sonic...Myślałem, że np chcesz na Konferencję się zabrać... Ale teraz już wiem, że nie :-)A jeszcze bardziej serio- to mi lato przypomina... Zdjęcia zimy przed 22 nie wkleję :-(
woytas Napisano 10 Kwiecień 2015 Napisano 10 Kwiecień 2015 Wyślę smsa do P. Doktor to mu kudły wytarmosi...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.