juicyjay Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 Witam, proszę o identyfikację wpinki. Zdaję sobie sprawę że jest strasznie zajechana, ale może komuś coś wpadnie do głowy...Mi na pierwszy rzut oka wydawało się że wyłania się na niej jakiś gorejący granat, ale może odnisłem mylne wrażenie. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicyjay Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 Witam, proszę o identyfikację wpinki. Zdaję sobie sprawę że jest strasznie zajechana, ale może komuś coś wpadnie do głowy...Mi na pierwszy rzut oka wydawało się że wyłania się na niej jakiś gorejący granat, ale może odnisłem mylne wrażenie. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Spróbuj zdjąć tą skorupę do zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicyjay Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 W jaki sposób to zrobić, żeby całkowicie nie zniszczyć przedmiotu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcd Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Najprędzej https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum22/364004790.jpg ostatecznie odznaka grenadierska wz. 1931 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcd Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 To na pewno destrukt klamry strażackiej są charakterystyczne prążki na kuli na odznace grenadierskiej 1931 kula była gładka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicyjay Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 Bingo, zawsze można na Was liczyć, dodaję jeszcze jedno zdjęcie na którym lepiej widać wzór.Temat uważam za zamknięty, dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 QuintusKMT - twoja wpinka" ma bardzo daleko do gorejącego...http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=673451 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
juicyjay
Witam, proszę o identyfikację wpinki. Zdaję sobie sprawę że jest strasznie zajechana, ale może komuś coś wpadnie do głowy...Mi na pierwszy rzut oka wydawało się że wyłania się na niej jakiś gorejący granat, ale może odnisłem mylne wrażenie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.