Skocz do zawartości

feralna rocznica??

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
właśnie do mnie dotarło ...trzynasty rok na forum ...czy to już tylko przyzwyczajenie?

Sorry ale musiałem to napisać ...nie bardzo wiem po co ale musiałem ...

pozdr
stary grzyb PATRON
Napisano
Patron , nie peniaj. Nie obciążaj rodziny wydatkami na pampersy i serwis balkonika(bo pewnie se zażyczysz jakiś wypasiony model ze sterowaniem elektronicznym i zasilaniem solarnym).Przyjeżdżaj do Gdańska , w czynie partyjnym , na własnym ogródku wykopię Ci dziurę w ziemi. Zadołujemy , wrzucimy parę groszków , sztrucla mausa i jakąś czystą blachę. Nikt Cię nie znajdzie. :D
Pozdrawiam
P.S
Dobrze że nie napisałeś tego w piątek trzynastego bo wtedy to by było.
Napisano
Zadołujemy , wrzucimy parę groszków , sztrucla mausa i jakąś czystą blachę."

A za parę dni na Forum pojawi się prośba o wycenę mało używanego i dobrze zbudowanego Aryjczyka...

Chwilę później na Allezło pojawi się blacha, ale już z runami i informacją, że to cymes i jedyna taka na Świecei...
Napisano
buahahahahahaha , nie no Yetti , Patron , Aryjczyk i to jeszcze dobrze zbudowany? Aaaaaaaaa , no przecież. Chudy jak Gering , wysoki jak Himler :D :D
Sorka ale taki mamy klimat? :D
Pozdrawiam
P.S.
Nie to żebym się Patrona czepiał. Masę już ma , czas popracować nad rzeźbą :D
Napisano
A potem zdziwieni, że niektórych modów Użytkownicy nie szanują...
A jak mają szanować, jak nie dość, że się z Dąbrowskim zadaje, to jeszcze przyrodzeniem* świeci?

* co z tego, że w wersji mikro... Choć teraz rozumiem żartobliwe uśmiechy części Użytkowników...
Napisano
Yeti..
Nie chcem starych wątków na światło dzienne wywlekać ale To Twoje słowa:

Czlowieksniegu (12741 / 715)
2010-01-12 15:16:06
Fakt- zawsze powtarzam, że nie jest ważny pędzel. Ważne jak się maluje."

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie