spetsnaz Napisano 27 Sierpień 2015 Share Napisano 27 Sierpień 2015 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 27 Sierpień 2015 Share Napisano 27 Sierpień 2015 Fajna :) Po prawej stronie od sygnatury powinien być wybity rok produkcji klamry strzelam że 37 lub 38.Producent Klein & Quenzer, Idar-Oberstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 27 Sierpień 2015 Share Napisano 27 Sierpień 2015 Tak jak tutaj,pozdrawiam Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spetsnaz Napisano 27 Sierpień 2015 Share Napisano 27 Sierpień 2015 Do roku już się nie raczej nie doczyszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2015 oooooo widać że klamerka była w niewoli :) tylko w radzieckiej czy polskiej to już chyba się nie dowiem - chyba że jeszcze poszukasz w tym miejscu -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 6 Wrzesień 2015 Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Nowy przybysz do kolekcji :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 6 Wrzesień 2015 Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 6 Wrzesień 2015 Share Napisano 6 Wrzesień 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Wrzesień 2015 Share Napisano 7 Wrzesień 2015 przypominam, że to nie dział ID !no chyba, że ktoś ma ochotę na gratisa to nie ma problemu - nie mam limitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 7 Wrzesień 2015 Share Napisano 7 Wrzesień 2015 kolego Tyfus niestety ale nie masz racji.Ja chcę tylko pomóc a nie wszczynać awanturę. Chcesz mnie na siłę zbanować to masz taką możliwość.Chciałem tylko pomóc koledze.Poozdrawiam i proszę o łaskę ,pozdrawiam Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Wrzesień 2015 Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Chcesz mnie na siłę zbanować to masz taką możliwość" - coś mi imputujesz?!uderz w stół - nożyce się odezwą a skoro w ten sposób rzecz ujmujesz...Personalnie i po nicku nikogo nie upominałem - rzuciłem problem do ogółu - ty jeden jak widać pragnący jesteś.Proponuję abyś następnym razem swoje przemyślenia przesłał via mail i nie zgrywał męczennika (przyszłego/niedoszłego ?) na Forum - nie masz nawet ostrzeżenia nie wspomnę o kartce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2015 tyfus nie tylko ty możesz mieć zły dzień :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 8 Wrzesień 2015 Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Jest to dział z oryginalnymi klamrami.Kolega FestungGlogau wstawił kopię.Więc próbowałem go w delikatny sposób o tym poinformować bo pewnie wydał parę stówek.A waść od razu piszesz o chyba, że ktoś ma ochotę na gratisa to nie ma problemu - nie mam limitu" To co napisałeś to jawne straszenie.A na to sobię nie pozwolę.Nie musisz mnie koleżko banować bo ja sam już więcej na tę stronę nie wejdę.Jedyne co możesz zrobić to pocałować mnie w mój Boski zadek.Z totalnym brakiem szacunku nie pozdrawiam.Boskitomasz.ps. Rób tak dalej to nawet pies z kulawą nogą tu nie zajrzy a tacy ludzie jak ty działają tylko na szkodę forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 8 Wrzesień 2015 Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Kolego co się tak stresujesz tyfus wyraźnie widać nie podał do kogo to skierowane pilnował porządku i tyle a ty od razu się obrazaszsz;). Panowie nie nakrecajmy spirali nienawiśći wiem że życie czasami daje w kość ale to nie sposób na takie tam. Polecam siekierę kupkę drewna i tak z 2 godzinie na ostrym spidzie zawsze działa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 8 Wrzesień 2015 Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Wszystko się zgadza tylko że mój post był nad postem tyfusa tylko został przez niego wykasowany.Dlatego nie ma obrazu całej rozmowy.Nie po to robię zdjęcia opisuję wstawiam i pomagam kolegom od dość dawna aby zamiast podziękowania zostać straszonym.Zresztą to i tak nie ważne.Są inne fora na których moderatorzy pomagają forumowiczom.Zresztą to nie pierwszy taki post tego jaśnie pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Wrzesień 2015 Share Napisano 8 Wrzesień 2015 boskitomasz - wystarczyło napisać, że to kopia i poradzić by wstawił na ID w celu sprecyzowania. Ty natomiast piszesz, cyt. fragment: ...oczywiście mogę się mylić ale zasiała u mnie ziarno niepewności.Poczekamy na wypowiedzi specjalistów Pozdrawiam Tomek." - czym zachęcasz innych do wypowiedzi odnośnie oryginalności w tym wątku, nie wspomnę o dziale, który do tego nie jest przeznaczony. skoro tak prostej sprawy nie rozumiesz - twój problem. i doceniam twoje chamstwo. koniec dyskusji nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Richard Sieper i Synek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2015 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hermaki Napisano 20 Wrzesień 2015 Share Napisano 20 Wrzesień 2015 przepraszam za off, ale nie mogę się powstrzymać:Huk, masz kolekcję marzenie i szczerze Ci jej zazdroszczę. Chciałbym mieć chociaż 1% tego co pokazujesz.Powodzenia w polowaniu na klamrowe białe kruki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Podziękował hermaki :)Panowie no i co znalazł je ktoś ? :) https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum27/p1250791.jpghttp://odkrywca.pl/moja-i-wasza-i-wojna-swiatowa-vol-iv,725347.html#725347 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2015 https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum27/p1250098.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2015 śpieszcie się zima idzie ,ale coś jeszcze zawieszę :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hermaki Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Huk chętnie bym poszukał, niestety są bardzo daleko :(pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2015 Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.