Wojski Napisano 20 Luty 2015 Autor Napisano 20 Luty 2015 Witam!Proszę o identyfikacje, jest to prawdopodobnie wisiorek. Z obu stron przedstawia ten sam motyw i można go otworzyć. Ze środka wypadły dwie kulki (chyba oczy). Głównie zależy mi na poznaniu co symbolizuje ten przedmiot.
Wojski Napisano 20 Luty 2015 Autor Napisano 20 Luty 2015 Znalazłem to dość głęboko, w miejscu dawnego wydobycia gliny. Daaaaaalego od jakiejkolwiek drogi. Choć nie twierdzę, że to nie możliwe :)
pni Napisano 20 Luty 2015 Napisano 20 Luty 2015 Uberspangen Kaiserowskich wojsk powietrznodesantowych. Wieeelka rzadkość.
Wojski Napisano 20 Luty 2015 Autor Napisano 20 Luty 2015 wow! jeśli to prawda, gdzie mogę znaleźć więcej informacji?
Pytanie
Wojski
Witam!
Proszę o identyfikacje, jest to prawdopodobnie wisiorek. Z obu stron przedstawia ten sam motyw i można go otworzyć. Ze środka wypadły dwie kulki (chyba oczy). Głównie zależy mi na poznaniu co symbolizuje ten przedmiot.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.