rodan Napisano 3 Styczeń 2015 Autor Napisano 3 Styczeń 2015 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Poszukiwacze-metali-znalezli-tysiace-srebrnych-monet-sprzed-tysiaca-lat,wid,17150369,wiadomosc.html
mhulka Napisano 3 Styczeń 2015 Napisano 3 Styczeń 2015 Muzeum ma prawo pierwokupu skarbu, ale poszukiwacz otrzyma połowę jego wartości rynkowej. Druga połowa należy się właścicielowi łąki. Wstępna wycena to co najmniej półtora miliona funtów.-to jest prawdziwa własność gruntów i demokracja a my dalej w prl-u
bjar_1 Napisano 3 Styczeń 2015 Napisano 3 Styczeń 2015 Nie w PRL-u, u nas prawo jeszcze z czasów Cesarstwa Rosyjskiego...
Sobiepan Napisano 4 Styczeń 2015 Napisano 4 Styczeń 2015 dlatego ja skarb, który znalazłem zakopałem jeszcze głębiej ;)
maariusz535 Napisano 4 Styczeń 2015 Napisano 4 Styczeń 2015 Ciekawe ile w Polsce by dostali za znalezienie tego.pewnie o 6rano wizytę smutnych panow ze może mają coś więcej w domu.z rok chodzenia po sądach przepadła niszczarki i w dobrym przypadku zawiasy
predi888 Napisano 4 Styczeń 2015 Napisano 4 Styczeń 2015 Soldierprzemo- masz stare informacje, u nas za to jest krzesło elektryczne.maariusz535 - jeśli oddaliby po dobroci", czyli znaleźli i zanieśli do muzeum to zapewne zostaliby dumnymi posiadaczami dyplomy do oprawienia w ramki.
traper6 Napisano 4 Styczeń 2015 Napisano 4 Styczeń 2015 Taki dyplom jest drukowany na sztywnym papierze kredowym.Bardzo niewygodnie się nim podciera......... wiadomo co.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.