woytas Napisano 22 Grudzień 2014 Autor Napisano 22 Grudzień 2014 Panowie wycinek z dużej fotki - podobno wkroczenie wojsk niemieckich 1 września do mojego miasta. W tle widać 2 mundurowych. Możecie podpowiedzieć kto zacz? Widoczna brama prawdopodobnie kopalni.
skolcio Napisano 22 Grudzień 2014 Napisano 22 Grudzień 2014 Ale one nie wyglądają na niemieckie. Gość z prawej to bardziej polski mundur. Masz może całą fotkę?
mimir Napisano 22 Grudzień 2014 Napisano 22 Grudzień 2014 prawdopodobnie członkowie przysposobienia wojskowego w ciemnym kolejowego w jaśniejszym - listonoszy.
woytas Napisano 22 Grudzień 2014 Autor Napisano 22 Grudzień 2014 I tak sobie stoją a wróg w granicach?
traper6 Napisano 22 Grudzień 2014 Napisano 22 Grudzień 2014 A co mają robić jak fota została zrobiona zaraz po zajęciu Rypnika :) Grilla ?I wiem gdzie się w tej chwili ta fotka znajduje. Trafiłem ją za drugim podejściem :)
Pytanie
woytas
Panowie wycinek z dużej fotki - podobno wkroczenie wojsk niemieckich 1 września do mojego miasta. W tle widać 2 mundurowych. Możecie podpowiedzieć kto zacz? Widoczna brama prawdopodobnie kopalni.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.