Skocz do zawartości
  • 0

Tylny most 4x4

makul

Pytanie

Napisano
Potrzebuję pomocy w identyfikacji takiego cuda. Tylny most z napędem na dwie osie (właściwie półosie). Połączony sprzęgłem z gumową tarczą. Szerokość ramion to około 80cm, rozstaw osi to około metra. CZy to coś niemieckiego??
Pozdr,
makul

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pojazd produkowany w latach 1937-1941, który powstał w ilości 3.780 sztuk. Sami sobie odpowiedzcie, jak bardzo rzadki. Jak najdalej z tym od huty, czy skupu złomu! Bezwzględnie ratować!
Napisano
Potrzebuję pomocy w identyfikacji takiego cuda. Tylny most z napędem na dwie osie (właściwie półosie). Połączony sprzęgłem z gumową tarczą. Szerokość ramion to około 80cm, rozstaw osi to około metra. CZy to coś niemieckiego??
Pozdr,
makul
Napisano
Dzięki,
A takie pytanie - czy to jest coś rzadkiego, cennego (nie w sensie finansowym) czy części od tych ciężarówek można trafić czesto?
Pozdr,
makul
Napisano
Ja już nic z tym nie zrobię ale kolega zabezpieczył i do huty nie pójdzie. Niemniej zastanawiamy się czy warto było bo ważyło trochę a i stan - taki sobie. Niemniej na razie jest - i wiadomo czego więcej szukać.
Dzięki wielkie!
makul

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie