wiluś Napisano 23 Listopad 2014 Autor Share Napisano 23 Listopad 2014 Zupełnie przypadkiem wypatrzyłem w Empiku. Autor Colin D. Heaton oparł książkę na wspomnieniach o Jochenie" na wspomnieniach o nim jego kolegów i przełożonych m.in. Steinhoffa, Ihlefelda, Gallanda czy Rodela. Marseiile, wspaniały pilot i strzelec, bawidamek, pijak i zacięty wróg ustaw rasowych" (jego najlepszym przyjacielem i powiernikiem był ..... murzyn, jeniec z Południowej Afryki - Mathias). Czyta się jak powieść momentami wybuchając śmiechem. Łyknąłem w 3 wieczory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 23 Listopad 2014 Share Napisano 23 Listopad 2014 Dzięki za cynk. Chętnie przeczytam, bo ten pilot zawsze mnie interesował jako swego rodzaju oryginał", a zarazem jeden z wiarygodniejszych asów. No i doskonały pilot i strzelec zarazem.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 2 empiki przeszukałem i nie znalazłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 Hłe hłe...A mojej ulubionej sieciowej księgarni jest :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 Jeżeli chodzi o eMpik,omijam ich szerokim łukiem. Za to ilekroć czegoś szukam to zawsze znajdę w Matrasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 25 Listopad 2014 Autor Share Napisano 25 Listopad 2014 Jest na Al....o , nawet taniej niż w księgarni (z wysyłką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.