nabuh Napisano 20 Listopad 2014 Autor Napisano 20 Listopad 2014 Wiem, że to jakaś pierdółka, ale skądś to znam i nie mogę złapać od czego to jest.
nabuh Napisano 20 Listopad 2014 Autor Napisano 20 Listopad 2014 Średnica ok. 2 cm, wysokość ok. 1,5 cm. Kojarzy mi się jakby z odstojnikiem przy kraniku baku motocykla? Komuś coś świta?
bjar_1 Napisano 20 Listopad 2014 Napisano 20 Listopad 2014 Też się chętnie dowiem, bo trafiałem to na niemczyźnie '45.
Luckey13 Napisano 20 Listopad 2014 Napisano 20 Listopad 2014 Nie wiem, czy to coś pomoże, ale mi się to kojarzy z pokrywką filtra oleju, takiego, co się nie wymienia całej puszki, a tylko wkład, współcześnie widuję podobne w dieselach, oczywiście większe i z plastiku ;pAle może to coś podobnego?
Catadero Napisano 20 Listopad 2014 Napisano 20 Listopad 2014 Filtr oleju o średnicy 2cm?Zdecydowanie zaślepka łożyska na osi pedału rowerowego. Ta ma akurat gwint wewnętrzny (rower Eska) ale w niemieckich był zewnętrzny.C.
nabuh Napisano 20 Listopad 2014 Autor Napisano 20 Listopad 2014 I już jasne, dziękuję. Czyli byłem blisko z tym odstojnikiem motocyklowym - to jednak część jednośladu... :)
m4sherman Napisano 20 Listopad 2014 Napisano 20 Listopad 2014 Dokładnie, to jest od велоципеда marki Украина. Ktoś ie pił wódki, nie pił wina, kupił rower Ukraina". No i oczywiście gubił części.;)
Pytanie
nabuh
Wiem, że to jakaś pierdółka, ale skądś to znam i nie mogę złapać od czego to jest.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.