Skocz do zawartości
  • 0

herb ? czy lipa ?

Tromis

Pytanie

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
szerokość 8 cm wysokość 6,7 cm są na niej 3 twarze prawdopodobnie 3 inne bo ta u góry i ta z lewej są inne nie powiem dokladnie dopuki czegoś tego nie oczyszcze
Napisano
znalazł ktoś strone z podobnym ? i czy ktos wie czy jest to co warte ? Historycznie dla mnie jest warte. pytam z wszystkimi fantami ile kosztuja bo sprzęt kupił mój teściu i jest niedowiarkiem i nie chce wierzyć że te rzeczy tyle kosztują więc bede musiał sprzedać coś żeby mu udowodnić ;p
Napisano
nie wiem nie jestem znawcą może mi ktoś powie jak to oczyścić żeby były te twarze bardziej widoczne i dodam nowe foto ? jest jakby całe fioletowe pokryte zielonym nalotem gdzieniegdzie
Napisano
już cię jeden z kolegów kierował do właściwego działu z takimi pytaniami

http://www.odkrywca.pl/stara-klamra-,737132.html#737132

czegoś nie zrozumiałeś?
Napisano
oki sorki jak ktos cos bedzie wiedzial wiecej o tym czyms w takim stanie to bedzie fajnie jak nie to jak oczyszcze dodam nowe foto
Napisano
a widziałeś taką kiedyś? ja szukałem na necie i nigdzie nie znalazłem takiej. oczyszcza się za jakąś chwile dodam nowe foto
Napisano
nie jest może i to jest lipa ale nie wiem szukałem dużo czegoś podobnego i nigdzie niema ;/ ciekawe jest to że są 3 twarze i te 2 po bokach są skierowane ku tej środkowej

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie