mensguth6 Napisano 3 Listopad 2014 Autor Share Napisano 3 Listopad 2014 witam,szukam sobie wczorajszego tematu i jakoś nie mogę go znależć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 3 Listopad 2014 Autor Share Napisano 3 Listopad 2014 Dodam że chodziło o hełmy i kamizelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 3 Listopad 2014 Autor Share Napisano 3 Listopad 2014 odebrałem- do kasacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 3 Listopad 2014 Autor Share Napisano 3 Listopad 2014 A jednak zbuntuję się. cenzura na odkrywcy jednak działa.Jak zawsze poprawni politycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 3 Listopad 2014 Share Napisano 3 Listopad 2014 mensguth6 - zanim zaczniesz kogoś obrażać... a właściwie już obraziłeś - polecam:http://www.odkrywca.pl/prosba-do-moderatora-poradnik-dla-usera,685108.html#685108poza tym istnieje taka opcja pod każdym wątkiem, na samym dole: Dodaj do ulubionych" - możesz dodać swój opis i już.Proponuję wykorzystywać tę opcję i nic nikomu nie ucieknie" lub zniknie" - znikają wątki, które w jakikolwiek sposób łamią zasady i regulamin Forum, gdzie Userzy nie potrafią pohamować swoich emocji (delikatnie rzecz ujmując) itp.masz jeszcze jakieś poprawne politycznie" zarzuty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 3 Listopad 2014 Share Napisano 3 Listopad 2014 a dodam jeszcze twój wpis:Witam,potrzebuję nabyć trochę ......... (nie wklejam czego - dop. moderatora).jesli macie jakies info to proszę o kontakt."a Forum to bazar z listą życzeń czy ofert? samemu nie da rady poszukać czy czekasz na bonusy/rabaty/pizzę czy sex ze free ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Listopad 2014 Share Napisano 3 Listopad 2014 Może wystarczą alusy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 5 Listopad 2014 Autor Share Napisano 5 Listopad 2014 Nie! moim zdanie forum to miejsce wymiany poglądów i informacji.I chciałbym wiedzieć gdzie złamałem regulamin bo albo głupi jestem albo wzrok mi słabnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 5 Listopad 2014 Autor Share Napisano 5 Listopad 2014 yeti-zmieniłem na czarne oxydy-nie widać brudu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 Na Forum zabrania się:[...] Zamieszczania ofert kupna lub sprzedaży.o albo głupi jestem albo wzrok mi słabnie."Teraz Twój wybór- okulista czy psycholog/psychiatra...No, może być jeszcze III klasa szkoły podstawowej i nauka czytania ze zrozumieniem...EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 6 Listopad 2014 Autor Share Napisano 6 Listopad 2014 Cóż,potrzebowałem tylko info gdzie takie rzeczy mogę nabyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 Nie powinienem komercyjnych śnurków podawać, ale skoro masz problem z czytaniem, to...Zróbmy tak- zaczyna się na g", kończy na e" i ma rozwinięcie .pl" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 Czyżby rebus ten miał okulary w środku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 A po okularach:g(ood)l(uck)I po rebusie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 6 Listopad 2014 Autor Share Napisano 6 Listopad 2014 pojedyńcze sztuki to ja wiem gdzie nabyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 Chłopie- uczepiłeś się pijany rzepa na psim ogonie...Miałeś problem, że osta otrzymałeś ode mnie wbrew panującemu Regulaminowi.Podałem na tacy brzmienie odpowiedniego zapisu...Teraz dla odmiany, ty jeszcze masz pretensje, że już nie bazaru, a hurtowni nie prowadzimy na O.PS A jak się Balans dowie o twoich planach, to będzie myk-myk i sopran... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 Znaczy się Farinelli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 Wiem,żle zadałem pytanie! ale prosiłem tylko o pomoc bo nie znam się na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 8 Listopad 2014 Share Napisano 8 Listopad 2014 Hurtem już nie kupisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 9 Listopad 2014 Autor Share Napisano 9 Listopad 2014 Z tzw.Kowalskim firmy nie specjalnie chcą rozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.