Lipek Napisano 21 Sierpień 2014 Share Napisano 21 Sierpień 2014 Pewnie, że powinniśmy pchać na Ukrainę tyle sprzętu, ile wlezie. Ale nasze osły z rządu wolą udawać Talleyrandów, zamiast robić interesy. Nie pierwszy i nie ostatni raz. Jak zwykle angażujemy się za frajer. Ale to temat na inną dyskusję. Tak samo jak Boeing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 21 Sierpień 2014 Share Napisano 21 Sierpień 2014 no jedno i drugie to akurat w temacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maruder78 Napisano 21 Sierpień 2014 Share Napisano 21 Sierpień 2014 Analiza godna rozmowy ze szwagrem przy połówce? Ale zgodna z obecna sytuacja i nasz pozycja w Europie. Musieliście starcic wielu przodków z rak Ukrainców. Ja bardziej czuje niechęć do Rosjan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 21 Sierpień 2014 Share Napisano 21 Sierpień 2014 Maruder - moje słowa odnosiły sie do wpisu Mruka, nie Twojego ;) Pisaliśmy w tym samym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maruder78 Napisano 21 Sierpień 2014 Share Napisano 21 Sierpień 2014 A, to przepraszam :) Na Onecie i Wp trabia ze Ukraincy zdobyli dwa ruskie transportery.I tableta :) Calkiem zabawne... Ciekawe jaki tablet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 21 Sierpień 2014 Share Napisano 21 Sierpień 2014 http://wiadomosci.onet.pl/swiat/konwoj-humanitarny-ruszyl-przez-granice-rosyjsko-ukrainska/5f1cpobstawiamy po ilu km od przekroczenia granicy zostanie ostrzelany? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 21 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2014 Tak koncza Babaje, Strielkowy i inni rosyjscy najmici na Donbasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 21 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2014 Zamiast nazwisk, tylko numery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 22 Sierpień 2014 Share Napisano 22 Sierpień 2014 Jak deklarowałem wcześniej - z pogrobowcami banderowców [np @lipek] nie będę się tu wdawał w dyskusję, bo oni zamiast argumentów potrafią jedynie wyjechać komuś od Ławrowa".Natomiast zadeklarowałem się, że od czasu do czasu wstawię tu teksty z rodzaju A nie mówiłem". A to co tu zapodawałem wcześniej, jest bardzo łatwe do sprawdzenia...A pisałem tu wcześniej, że podpalenie Ukrainy, z czynnym zresztą udziałem naszych polityków, fotografujących się na tle czerwono-czarnych flag OUN/UPA na Majdanie, będzie nas bardzo drogo kosztować! Aby było jeszcze ciekawiej, to ci nasi politykierzy tak prywatnie, w trakcie kosztownych kolacji [za nasze zresztą podatników pieniądze], zupełnie co innego mówią, niż oficjalnie robią pod dyktando naszego nowego Wielkiego Brata.A prawda jest taka, że w wyniku zbrojnego puczu władzę w Kijowie przejęli banderowcy z Prawego Sektora i faszyści ze Swobody". I nie ważne jest jakim poparciem cieszą się wśród ludności - bo mają czołgi. A jak się komuś nie podoba, to się ich zdelegalizuje, a tak przy okazji da po mordzie w ichnim parlamencie"...Obecna sytuacja na wschodzie Ukrainy to typowy przykład na czystkę etniczną o znamionach ludobójstwa. Następni w kolejce będą pewnie zakarpatcy Węgrzy, którzy na Ukrainie są dość liczną mniejszością etniczną. Ciekawe co wtedy zrobią nasi politykierzy? Wyślą kolejną pomoc dla banderowców - siekiery, widły i piły? A może się w końcu opamiętają!? I tak jeszcze na koniec odnośnie tego malezyjskiego Boeinga - gdy w 2001 roku Ukraińcy [w ramach ćwiczeń] zestrzeli rosyjski samolot pasażerski lecący z Izraela, to Amerykanie w ciągu 24 godzin podali precyzyjne dowody na to, kto tego dokonał. A obecnie mamy z ich strony najpierw jedynie jakieś prawdopodobnie", a teraz milczenie. Czy kiedykolwiek dowiemy się prawdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 22 Sierpień 2014 Share Napisano 22 Sierpień 2014 dokładnie, komuś bardzo nie na rękę, żeby ujawnić prawdziwych sprawców zestrzelenia Boeinga, może to jednak prawda z tym Mossadem jako trzecią siłą? Swoją drogą:http://www.kresy.pl/wydarzenia,polityka?zobacz%2Fholendrzy-przepraszaja-putina-za-malezyjskiego-boeinga#Więc takich 100% jasnych dowodów nie ma kto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 22 Sierpień 2014 Share Napisano 22 Sierpień 2014 dokładnie, komuś bardzo nie na rękę, żeby ujawnić prawdziwych sprawców zestrzelenia Boeinga, może to jednak prawda z tym Mossadem jako trzecią siłą? Swoją drogą:http://www.kresy.pl/wydarzenia,polityka?zobacz%2Fholendrzy-przepraszaja-putina-za-malezyjskiego-boeinga#Więc takich 100% jasnych dowodów nie ma kto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 22 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2014 Buahaha... jacy holendrzy przepraszaja Putina?Dwoch komuszkow: Arie van der Pijl i Tilasmi Frigge zalozylo sobie stronke:http://ommekeer-nederland.nl/wie-zitten-er-achter-de-ommekeer/I przeprosilo Putina w swoim imieniu. Rownie dobrze moga przeprosic Kim dzong Una i Kaddafiego. Tutaj wszyscy ich uwazaja za niegroznych swirow oderwanych od rzeczywistosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Sierpień 2014 Share Napisano 22 Sierpień 2014 vol. 3 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=734388#1716847 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.