Czlowieksniegu Napisano 3 Lipiec 2014 Autor Napisano 3 Lipiec 2014 Nie chwaląc się, bo ja się do tego nie przyczyniłem...I nie miałoby to związku z O., gdyby nie osoba ojca*... będącego Użytkownikiem Forum.* gdyż ponieważ aczkolwiek, jak twierdzi moja koleżanka małżonka Ojciec jest zawsze domniemany".
Hebda Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 Ja w tym palcy nie maczalem* To nie te czasy juz :)*o ile o palcach mowa
Iron Duke Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 E...no palce to gra wstępna...nie, no nie przy jedzeniu....
cuma Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 gdzie i kiedy ta impreza?nic na krzywy ryj"! wpadnę z tym załącznikiem".p.s. chyba pogratulować wypada wujkowi... no i sprawcy" tego wydarzenia!
sonicsquad Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 Gratulacje... trzeba by Ci nowy nick założyć... Wuyeti?
bjar_1 Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 A myślałem, że o Ciebie Sonic chodzi ;) Znaczy o dziecię Twe :)
poldek175 Napisano 4 Lipiec 2014 Napisano 4 Lipiec 2014 Yeti i Hebda nie mają z tym nic wspólnego...Choć ja ciągle powtarzam,że to praca zbiorowa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.