Czlowieksniegu Napisano 3 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2014 Nie chwaląc się, bo ja się do tego nie przyczyniłem...I nie miałoby to związku z O., gdyby nie osoba ojca*... będącego Użytkownikiem Forum.* gdyż ponieważ aczkolwiek, jak twierdzi moja koleżanka małżonka Ojciec jest zawsze domniemany". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Ja w tym palcy nie maczalem* To nie te czasy juz :)*o ile o palcach mowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 E...no palce to gra wstępna...nie, no nie przy jedzeniu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Dziecko jest dziecko, wypić zawsze można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 gdzie i kiedy ta impreza?nic na krzywy ryj"! wpadnę z tym załącznikiem".p.s. chyba pogratulować wypada wujkowi... no i sprawcy" tego wydarzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Gratulacje... trzeba by Ci nowy nick założyć... Wuyeti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 A myślałem, że o Ciebie Sonic chodzi ;) Znaczy o dziecię Twe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Ja też nim zostałem=]Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 4 Lipiec 2014 Share Napisano 4 Lipiec 2014 Yeti i Hebda nie mają z tym nic wspólnego...Choć ja ciągle powtarzam,że to praca zbiorowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.