Skocz do zawartości

Skradziono dwa wykrywacze metalu !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Stachu,

kto czym wojuje...." itd.
Okradales Polske nielegalnie dlubiac" w ziemi; - to i Ciebie okradli... :) :) :)
Badz mezczyzna - przyjmij strate po mesku :) :)
Oczywiscie zartuje - zycze owocnych poszukiwan...

A swoja droga, to takie troche urozmaicenie; szukasz czegos innego !! :) :) :)

Pozdrawiam, Jan

P.S. Wybacz luzny ton, ale zycie jest krotkie i jak mowi skoczek Zyla rzeba sie smiac".

Już widzę ciebie jak stoisz przy okradzionym aucie i skaczesz z radości bo przecież ylko cię okradli".

Łatwo siedzieć przed kompem i klepać bzdury w klawiaturę...

Pomyśl, że większość ludzi musi kilka miesięcy odkładać z wypłaty, aby kupić sobie chociaż średniej półki sprzęt, więc nie wiem jak koledzy mieli by w tej sytuacji znaleźć radość...

Pomyśl zanim coś napiszesz...

pozdro!

Witam wszystkich serdecznie.
Jeżeli administracja nie będzie miała nic przeciwko pozwolę sobie dodać numer seryjny (7022-0308-088) oraz zdjęcia skradzionego whitesa. Znajomy niestety nie posiada ani numeru ani zdjęci detektora.

Pozdrawiam Stachu

swoją droga po jakiego grzyba zostawiłeś wykrywacze w aucie. ja nawet w szczerym polu nie spuszczam sprzętu z oka idąc na stronę.z drugiej strony patrząc,trzeba wziąć pod uwagę, czy to był wyjątkowy zbieg okoliczności,że wykrywacze pozostały w aucie ten jeden pechowy raz ,czy taka sytuacja już miała miejsce.Możliwe że pożyczy" to jakiś znajomy co wiedział co, gdzie i kiedy będzie?
Mimo to życzę powodzenia.

A tam chlopie, czym sie przejmujesz?

To norma w naszym towarzystwie: jeden z szanownych forumowiczow i producentow polskich detektorow od dwoch lat nie potrafi mi zwrocic Whitesa (to wina poczty polskiej).

A drugi fajny kolega pozyczyl TMke i od tego czasu wszelki kontakt sie urwal...

Jesli to nie byla wystawka na zamowienie , a zlodziej trafil to przypadkiem to moze zaproponuj wykup bo moze to najprostsza droga napisz pare kartek w okolicy zdarzenia , moze ktos ma znajomych z tej dzielnicy , lub syna bo kradzierze z aut to domena mlodziezy , o ile to byl przypadek......

a na policję zgłosiłeś ? wiem, że jest mała nadzieja na odnalezienie, ale zawsze jakaś jest. Mnie w tamtym roku ukradli dwie kosiarki ojciec namówił mnie żeby to zgłosić minął miesiąc i zię znalazły - normalnie aż nie wierzyłem :-)

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie