jfkl Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 Stachu,kto czym wojuje...." itd.Okradales Polske nielegalnie dlubiac" w ziemi; - to i Ciebie okradli... :) :) :)Badz mezczyzna - przyjmij strate po mesku :) :)Oczywiscie zartuje - zycze owocnych poszukiwan...A swoja droga, to takie troche urozmaicenie; szukasz czegos innego !! :) :) :)Pozdrawiam, JanP.S. Wybacz luzny ton, ale zycie jest krotkie i jak mowi skoczek Zyla rzeba sie smiac". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Już widzę ciebie jak stoisz przy okradzionym aucie i skaczesz z radości bo przecież ylko cię okradli". Łatwo siedzieć przed kompem i klepać bzdury w klawiaturę...Pomyśl, że większość ludzi musi kilka miesięcy odkładać z wypłaty, aby kupić sobie chociaż średniej półki sprzęt, więc nie wiem jak koledzy mieli by w tej sytuacji znaleźć radość...Pomyśl zanim coś napiszesz...pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu666 Napisano 8 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Witam wszystkich serdecznie.Jeżeli administracja nie będzie miała nic przeciwko pozwolę sobie dodać numer seryjny (7022-0308-088) oraz zdjęcia skradzionego whitesa. Znajomy niestety nie posiada ani numeru ani zdjęci detektora.Pozdrawiam Stachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu666 Napisano 8 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu666 Napisano 8 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysytyp Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 swoją droga po jakiego grzyba zostawiłeś wykrywacze w aucie. ja nawet w szczerym polu nie spuszczam sprzętu z oka idąc na stronę.z drugiej strony patrząc,trzeba wziąć pod uwagę, czy to był wyjątkowy zbieg okoliczności,że wykrywacze pozostały w aucie ten jeden pechowy raz ,czy taka sytuacja już miała miejsce.Możliwe że pożyczy" to jakiś znajomy co wiedział co, gdzie i kiedy będzie?Mimo to życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 A tam chlopie, czym sie przejmujesz?To norma w naszym towarzystwie: jeden z szanownych forumowiczow i producentow polskich detektorow od dwoch lat nie potrafi mi zwrocic Whitesa (to wina poczty polskiej). A drugi fajny kolega pozyczyl TMke i od tego czasu wszelki kontakt sie urwal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Przykleję wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 A teraz calkiem powaznie:Czy udalo sie komus, kiedykolwiek odzyskac skradziony sprzet ?Jezeli TAK", to co zadecydowalo o powodzeniu poszukiwan ?Pozdr. Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bellial Napisano 9 Czerwiec 2014 Share Napisano 9 Czerwiec 2014 Jesli to nie byla wystawka na zamowienie , a zlodziej trafil to przypadkiem to moze zaproponuj wykup bo moze to najprostsza droga napisz pare kartek w okolicy zdarzenia , moze ktos ma znajomych z tej dzielnicy , lub syna bo kradzierze z aut to domena mlodziezy , o ile to byl przypadek...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 9 Czerwiec 2014 Share Napisano 9 Czerwiec 2014 a na policję zgłosiłeś ? wiem, że jest mała nadzieja na odnalezienie, ale zawsze jakaś jest. Mnie w tamtym roku ukradli dwie kosiarki ojciec namówił mnie żeby to zgłosić minął miesiąc i zię znalazły - normalnie aż nie wierzyłem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 zgłoś na policję, może wyplyna piszczałki!....Koledze ukradli grilla betonowego z dzialki... po roku policja przypadkiem odnalazla w jakies ciupli z innymi fantami....sledz fora, all.., serisy z ogloszeniami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Dziwne że auta nie buchneli tylko wykrywki auto nie było zamknięte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Otworzenie bagażnika zajmuje wprawnym rękom kilkanaście sekund. Zawsze można też wybić szybę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcruss Napisano 8 Październik 2014 Share Napisano 8 Październik 2014 Wiem jak to boli, jakiś rok temu wybili mi szybę w aucie, buchneli radio a na dodatek spuścili powietrze z opon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.