banderas Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Hebda - faktycznie czytanie ze zrozumieniem zanika skoro Ty przenosisz prośbę o id szabli z działu sprzęt poszukiwawczy" do działu dołek" zamiast do działu identyfikacja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 aaaaaaa.... wiem , regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Z wczoraj; WITAM,JA ZNALAZLEM BARDZO BARDZO STARE MONET'E Z 1287 ROKU Z NAPISEM: GREASE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Zresztą tytuł wątku też niczego sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 No nie , tu już normalnie zazdrość przemawia. Tym bardziej że Bjar na bank już się dogadał co do zakupu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Ta, nie próbujcie mi się wpieprzać w ten deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 bjar... a z którym się ugadałeś? z Lolkiem czy z Kolkiem?przecież oni we dwóch tę monetę trafili! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Nieważne, ważne że fanta łykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Ważna poprawność polityczna... że się Bjar z chłopakami umówił...Ale z drugiej strony niezły trójką, skoro z dwoma...Młody, głupi, nie wie, na co się porywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Nie no ja to tylko fanta od nich kupuję, ale jeśli masz ochotę na coś innego możesz przecież do nich napisać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Bochu pamiłuj na jakie ja forum trafiłem ?????? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Bjar- ja jestem z(a)deklarowana lesbijka...Inna sprawa, że kiedyś się do żony dłuższy czas nie odzywałem, jak mi powiedziała że Ją faceci pociągają... Fuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Yetii jeśli to nie tajemnica to za co faceci pociągają Twoją małżowinkę?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlo1 Napisano 10 Czerwiec 2014 Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Mój znajomy mawiał,że lepszy ładny chłopak niż brzydka dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 10 Czerwiec 2014 Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Teraz znowu w dziale od ID, prośba o identyfikacje eretki" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danteXXI Napisano 25 Czerwiec 2014 Share Napisano 25 Czerwiec 2014 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=732878#1704250odp.Krzysiek 9559:A dlaczego carska? Car w takim badziewiu by nie chodził".hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RezistanZ Napisano 27 Czerwiec 2014 Share Napisano 27 Czerwiec 2014 z jednej strony czuję się dotknięty, że mnie już nikt nie pamięta. a z drugiej może to dobry powód żeby mi odblokować IP ? :D nie byłem taki straszny jak widać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.