panz27 Napisano 13 Kwiecień 2014 Autor Napisano 13 Kwiecień 2014 Witam,proszę obecnych o pomoc w identyfikacji koła.Z góry dziękujęPozdrawiam
derkb Napisano 14 Kwiecień 2014 Napisano 14 Kwiecień 2014 może to ford A, wygada jakby z drugiej (po zamontowaniu w pojezdzie od zewnatrz) strony miało pojedyńcze nie krzyżujace sie szpychy, a ile ma szprych, bo mi sie nie chce liczyc...
panz27 Napisano 15 Kwiecień 2014 Autor Napisano 15 Kwiecień 2014 Witam,przepraszam za nieobecność,praca robi swoje.Koło mam wystawione na allegro bardziej z ciekawości niż z chęci zysku.Dodam zdjęcia i opowiem co o tym fancie wiem.
makul Napisano 14 Kwiecień 2014 Napisano 14 Kwiecień 2014 Skojarzyło mi się z czymś. A nie będzie to coś radzieckiego?Np. takie cudo - przodek do armaty wz. 37. Fota ze strony Handmet Military. Z tym że jak pisał Derkb - opisz to dokładniej. Czy na opony balonowe czy na masywy, jakie wymiary-itp.Pozdr,makul
panz27 Napisano 15 Kwiecień 2014 Autor Napisano 15 Kwiecień 2014 Witam,przepraszam za nieobecność,praca robi swoje.Koło mam wystawione na allegro bardziej z ciekawości niż z chęci zysku.Dodam zdjęcia i opowiem co o tym fancie wiem.
derkb Napisano 14 Kwiecień 2014 Napisano 14 Kwiecień 2014 Może być radzieckie np GAZ A (licencja forda A), a skoro już produkowali to mogli wkładać do różnych przyczep, dział etc.ps. na allegro w dziale cześci samochodowe zabytkowe sa koła do fordów (kilka aukcji - mozna tez szukac w zakończonych), radze zajrzeć, na jednej licytacji sa dobre zdj. min. sygnowań ford"
tyfus Napisano 15 Kwiecień 2014 Napisano 15 Kwiecień 2014 Koło mam wystawione na allegro bardziej z ciekawości niż z chęci zysku"mimo wszystko doczytaj regulamin działu ID.
derkb Napisano 14 Kwiecień 2014 Napisano 14 Kwiecień 2014 panz27, włączanie sie uzytkowników tego forum do Id nie jest obligatoryjne, im podasz wiecej szczegółów tym wieksza szansa ze komuś coś zaświta, lub zechce mu sie zejśc do garażu pomierzyć koła, robisz to głównie dla siebie, a dla nas (niektórych) to tylko łamigłówka, a dla innych strata czasu.Jak ustalisz do czego to koło to napisz, bo angażujesz ludzi i byłaby to dobra praktyka - troche sie zagalopowałem sie, ale..
Hansdekawka Napisano 15 Kwiecień 2014 Napisano 15 Kwiecień 2014 Identyfikacji koła ciąg dalszy:http://olx.pl/oferta/stare-przedwojenne-kolo-samochodowe-antyk-staroc-wykopki-super-stan-CID767-ID5Bfgj.html#2304e4374fCena oczywiście przystępna, jak widać, bo po piaskowaniu będzie jak nowe".
viator01 Napisano 15 Kwiecień 2014 Napisano 15 Kwiecień 2014 Kupiec na pewno będzie wiedział, to sprzedającemu powie, a nie jak tutaj jeszcze wymagania mają jakieś - a to fotki lepsze, a to znowu wymiary jakieś :)
nabuh Napisano 15 Kwiecień 2014 Napisano 15 Kwiecień 2014 Do ogłoszenia to potrafił dać dokładne fotki z wymiarami.Ale przy takiej cenie jednak trzeba się wysilić. Eeech ci ludzie....
panz27 Napisano 13 Kwiecień 2014 Autor Napisano 13 Kwiecień 2014 Witam,proszę obecnych o pomoc w identyfikacji koła.Z góry dziękujęPozdrawiam
Pytanie
panz27
Witam,proszę obecnych o pomoc w identyfikacji koła.
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.