Skocz do zawartości
  • 0

koło samochodowe

panz27

Pytanie

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
może to ford A, wygada jakby z drugiej (po zamontowaniu w pojezdzie od zewnatrz) strony miało pojedyńcze nie krzyżujace sie szpychy, a ile ma szprych, bo mi sie nie chce liczyc...
Napisano

Witam,przepraszam za nieobecność,praca robi swoje.
Koło mam wystawione na allegro bardziej z ciekawości niż z chęci zysku.Dodam zdjęcia i opowiem co o tym fancie wiem.

Napisano

Skojarzyło mi się z czymś. A nie będzie to coś radzieckiego?
Np. takie cudo - przodek do armaty wz. 37. Fota ze strony Handmet Military. Z tym że jak pisał Derkb - opisz to dokładniej. Czy na opony balonowe czy na masywy, jakie wymiary-itp.
Pozdr,
makul

Napisano

Witam,przepraszam za nieobecność,praca robi swoje.
Koło mam wystawione na allegro bardziej z ciekawości niż z chęci zysku.Dodam zdjęcia i opowiem co o tym fancie wiem.

Napisano
Może być radzieckie np GAZ A (licencja forda A), a skoro już produkowali to mogli wkładać do różnych przyczep, dział etc.
ps. na allegro w dziale cześci samochodowe zabytkowe sa koła do fordów (kilka aukcji - mozna tez szukac w zakończonych), radze zajrzeć, na jednej licytacji sa dobre zdj. min. sygnowań ford"
Napisano
panz27, włączanie sie uzytkowników tego forum do Id nie jest obligatoryjne, im podasz wiecej szczegółów tym wieksza szansa ze komuś coś zaświta, lub zechce mu sie zejśc do garażu pomierzyć koła, robisz to głównie dla siebie, a dla nas (niektórych) to tylko łamigłówka, a dla innych strata czasu.
Jak ustalisz do czego to koło to napisz, bo angażujesz ludzi i byłaby to dobra praktyka - troche sie zagalopowałem sie, ale..
Napisano
Identyfikacji koła ciąg dalszy:
http://olx.pl/oferta/stare-przedwojenne-kolo-samochodowe-antyk-staroc-wykopki-super-stan-CID767-ID5Bfgj.html#2304e4374f
Cena oczywiście przystępna, jak widać,
bo po piaskowaniu będzie jak nowe".
Napisano
Kupiec na pewno będzie wiedział, to sprzedającemu powie, a nie jak tutaj jeszcze wymagania mają jakieś - a to fotki lepsze, a to znowu wymiary jakieś :)
Napisano
Do ogłoszenia to potrafił dać dokładne fotki z wymiarami.Ale przy takiej cenie jednak trzeba się wysilić. Eeech ci ludzie....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie