morfeusz27 Napisano 14 Marzec 2014 Autor Napisano 14 Marzec 2014 Za co trzeci kur...a kartonik, nikogo nie obrażam, za dużo nie pomagam ale pomagam jak umię cuda pier...lone wypisuje towarzystwo wzajemnej adoracji i to jest tolerowane, żadnego kartonika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A teraz co ban j...y wkurzyłem się co nie miara
morfeusz27 Napisano 14 Marzec 2014 Autor Napisano 14 Marzec 2014 Moderzy jesteście gorsi od tych za wschodniej granicy :) ( nie wszyscy ) Wchodzę na forum, chce się pochwalić jak to uratowałem detektorystę przed nie lada kłopotami a tu .... PIER....Y TRZECI KARTONIK
morfeusz27 Napisano 14 Marzec 2014 Autor Napisano 14 Marzec 2014 wino niech banują bo widzę że tu kumoterstwo straszne wśród nie których...
morfeusz27 Napisano 14 Marzec 2014 Autor Napisano 14 Marzec 2014 sam se walnij baranka może przejdzie, zaczepista kultura koledzy nie mam 5 lat żebym bjar baranki w mur strzelał, może Tobie pomogło bez urazy
bjar_1 Napisano 14 Marzec 2014 Napisano 14 Marzec 2014 E nie płacz, drugie konto se założysz jak niektórzy...
morfeusz27 Napisano 14 Marzec 2014 Autor Napisano 14 Marzec 2014 spoko bjar_1 bez urazy, nic do Ciebie nie mam i szanuję Twoją wiedzę, ale za co ten trzeci KARTON ?
bjar_1 Napisano 14 Marzec 2014 Napisano 14 Marzec 2014 A bo widzisz tutaj rozumisz to dają kartki jak się komu podoba i komu się spodoba ;)
morfeusz27 Napisano 14 Marzec 2014 Autor Napisano 14 Marzec 2014 :)a to nie Tyfusa robota ? bo on chyba toruńskich pierników nie trawi, wiadomo tyfuslandia :)
alex_2013 Napisano 15 Marzec 2014 Napisano 15 Marzec 2014 po tym co napisałes wczoraj w temacie pinpointera o 23. z minutami to poczułem podswiadomie ze dostaniesz bana, wiec jakas logika w działaniu Tyfusa jest...bo druga mysl byla taka ze to wlasnie on Cie zbanuje:)
Czlowieksniegu Napisano 15 Marzec 2014 Napisano 15 Marzec 2014 Nie, to nie Tyfus zastrzelił pacjenta...
tyfus Napisano 15 Marzec 2014 Napisano 15 Marzec 2014 gwoli wyjaśnienia - 3 karton2014-03-09 19:10:09 - Kartka: hx, ktoś z coś jeszcze wie?, to ja ch....a 4 rok z wykrywką z nic z takich rzeczy, a ten w ogródku..."za wulgaryzmyhttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=729175#1674085dodam, że wielokrotnie pacjent był proszony o kulturę w wyrażaniu uczuć, jednakże chyba uznał, że może więcej niż pozostali Userzy i regulamin Forum go nie dotyczy ze względu na staż i zasługi"...i zatkao kakao...
czarek100 Napisano 15 Marzec 2014 Napisano 15 Marzec 2014 z racji tego że to dział towarzyskie a występ jest ocenzurowany http://www.youtube.com/watch?v=o_LYTrF_Wro Ps.mam nadzieję że nie dostanę karteczki,ale mi się przypomniało i nie mogłem się powstrzymać
cezar81 Napisano 16 Marzec 2014 Napisano 16 Marzec 2014 Aż dziw że tu bana nie było w tym wątku po przeczytaniu czułem podświadomie że będzie ale teraz patrze na datę wpisu..stare dzieje.http://odkrywca.pl/zabezpieczenie-pinpointera-przed-zgubieniem-,729255.html#729255za ten wpiscezar81, wez na prawdę cos na uspokojenie, masz dziewczyne czy kogośtam to się z nią kłóć jesli nie ma wyboru. Rozumiem polemikę tu ale wysyłanie mi e-maili, przenoszenie dyskusji na moje prywatne konto to już lekka przesada granicząca chyba z chorobą"Gwoli ścisłości napisałem do tej osoby 1 wiadomość poprzez odkrywcę (żeby nie zaśmiecać tamtego wątku bo to w końcu sprzęt poszukiwawczy nie towarzyskie)w odpowiedzi na jego 2 posty jeden po drugim(co już ktoś kiedyś zauważył na forum) których to nie wiem czy udziela fachowych porad odnośnie kopania w ciemności itd.. Po dobie nie bytności odpalam forum i co widzę kolejny bzdurny post osoby która jak twierdzi Mi sie nie chce z Toba prowadzić jakichś pustych polemik, a raczej marnych przepychanek." a prowadzi w dziale sprzęt poszukiwawczy. Za dużo herbaty.
Czlowieksniegu Napisano 16 Marzec 2014 Napisano 16 Marzec 2014 cezar81 (2159 / 105) 2014-03-16 09:45:06Wątki Ci się pogibały- Ty się chciałeś wyżalić w http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=729255#1676291
cezar81 Napisano 16 Marzec 2014 Napisano 16 Marzec 2014 Ja się chciałem wyżalić a niby komu i za co? napisałem opinie o zabezpiecz pinpointa jeśli można to tak nazwać a w odpowiedzi dostałem parę postów bzdur i oszczerstw wobec mojej osoby..a tyfusowi odpowiem tak co to groźba miała być twój post w wątku o pinpoincie? dobrze znam zasady nie przypominam sobie abym użył w wiadomości wysłanej do tego alex2013 jakiegoś niewłaściwego wyrazu inwektywy
cezar81 Napisano 16 Marzec 2014 Napisano 16 Marzec 2014 dodałem w sprzęt poszukiwawczy? miało być tu w towarzyskie. Jeszcze raz pożalić się?? bez jaj ale przeczytaj to Człowieku sniegu co tam są za pytania do mnie skierowanie co to wogóle za bzdury
cezar81 Napisano 16 Marzec 2014 Napisano 16 Marzec 2014 skoro taki esteta z Ciebie to założ pantfle na pole i zrob sobie sesje foto do CKM-u.atutaj to już go poniosło..Jezeli masz problem ze sobą to wyładowuj swoje emocje na innych forach o innej tematyce, służacym po temu. Albo idz na historie estetyki sztuki. Mi sie nie chce z Toba prowadzić jakichś pustych polemik, a raczej marnych przepychanek.Jak kupisz sobie droższy sprzet od tego co masz to przestaniesz dbać o prózną powierzchowną estetyke a zaczniesz wykorzystywać go do celów przewidzianych w instrukcji. I bedzie git majonez."tutaj nie wiem co to porady jakieś są podejrzewam że to Ja w ciemności więcej się nakopałem ale to nie istotne.. ak, jezeli kopie w nocy to latarka czołowa jest tylko na wszelki wypadek- w pobliżu ambon. Jak kiedys spróbujesz to zobaczysz ze po kwadransie w polu w srodku nocy widac wszystko jak w dzien a namierzanie małych rzeczy jest banalnie proste i szybkie z kretem." Włącz latarke czołową a bedziesz widoczny jak na dloni. Z czerwonym swiatłem tez.a tutaj to już lekka przesada co to ma być.cezar81, wez na prawdę cos na uspokojenie, masz dziewczyne czy kogośtam to się z nią kłóć jesli nie ma wyboru. Rozumiem polemikę tu ale wysyłanie mi e-maili, przenoszenie dyskusji na moje prywatne konto to już lekka przesada granicząca chyba z chorobą"Gdzie w tym wątku kłótnia z mojej strony i przepychanki proszę pokazać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.