L44rs Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 Witam Proszę o pomoc w rozpoznaniu tego bagnetuZ góry Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 Ładna rzecz - tylko nie czyść papierem ściernym czy na szlifierce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 Na pochwie widać nawet farbę, ale przyznam, że ta śrubka nie daje mi spokoju :) Daj jeszcze fotkę z drugiej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L44rs Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 dlaczego nie daje Ci ona spokoju? pochwa perkunowska, stad ta srubka, a radomiaczek bardzo ladny, wczesny choć juz bez opory ogniowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 19 Marzec 2014 Share Napisano 19 Marzec 2014 Dlatego właśnie mnie dręczyła, że widziałem tylko z jednej strony i stawiałem na pochwę od perkuna. Taki zestaw może trochę ciężej chodzić, bo te pochwy były minimalnie węższe od radomskich.Bicie numeru na głowni oraz Z rzeczywiście w tych wcześniejszych występowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L44rs Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 Witam Proszę o pomoc w rozpoznaniu tego bagnetuZ góry Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
L44rs
Witam
Proszę o pomoc w rozpoznaniu tego bagnetu
Z góry Dziękuję
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.