Skocz do zawartości

Tragedia Górnośląska - smutna rocznica..

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Woytas musi zna pana na P. i jest dla niego miejsce w przybytku gdzie rękawy wiążą z tyłu :)
----------------------------
Odnośnie RAŚ to można tam http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=607432#1648223
ciągnąć dyskusje na ten frapujący temat.
  • Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
gdy przeczytalem tytul watku - Tragedia Górnośląska - smutna rocznica.. pomyslalem ze pewnie chodzi o tych biednych ludzi co zgineli gdy zawalil sie dach jak byla organizowana wystawa golebi
czasy stalinowskie to nie komuna , tylko okres tyrani despoty i mordercy XX wieku , po wojnie z jego powodu cierpieli ludzie w wiekszej czesci europy
Napisano
Powiem krótko- głupa rżnięcie, też zajęcie. W dodatku zatrącające o politykę.
Ten wątek nie jest pierwszym, gdzie grupa politykierów, podpinających się pod Górnoślązaków, usiłuje zabłysnąć.
na moje, czas z tym skończyć.
PS o tym czy Górnoślązacy są odrębnym narodem, można by podyskutować- ale w dziale innym. Odległym od bierzącej polityki.
Napisano
Dla mnie ten temat przypomina sabat czarowników", z poważnej sprawy i ludzkiej tragedii parę osób robi sobie biznesik polityczny, bez wstydu i bez sumienia więc czego się wstydzić mają?
Napisano
Proszę admina o zamkniecie tematu..Ja otwarłem watek ws. Tragedii z lat 1945-50..Temat przekształcono w krytykę aktualnej polityki RAS i in...W razie chęci dalszej krytyki ww.mogę założyc nowy wątek..Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie