ghostmiszcz Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Napisano 18 Styczeń 2014 witam, proszę o pomoc w identyfikcji przedmiotu.jest on wykonany ze srebra, brak jakichkolwiek bić. Średnica ok 80mm, grubość 5mm, szerokość krawędzi to 10 mm. wygląda mi to na jakąś bransoletkę ale nigdy się z taką nie spotkałem. proszę o pomoc.
ghostmiszcz Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Napisano 18 Styczeń 2014 witam, proszę o pomoc w identyfikcji przedmiotu.jest on wykonany ze srebra, brak jakichkolwiek bić. Średnica ok 80mm, grubość 5mm, szerokość krawędzi to 10 mm. wygląda mi to na jakąś bransoletkę ale nigdy się z taką nie spotkałem. proszę o pomoc.
jarzabek Napisano 18 Styczeń 2014 Napisano 18 Styczeń 2014 chromowany lub niklowany (nie wiem bo sie nie znam na galwanizowaniu) pierścień od czegoś.rynce opadowywują normalnie.
seeker Napisano 19 Styczeń 2014 Napisano 19 Styczeń 2014 srebro na bank, bo ma kolor srebrny i sprzedawca zapewniał ;)
maciekszprotawa Napisano 19 Styczeń 2014 Napisano 19 Styczeń 2014 ghostmiszcz pokory kolego...pokory. BTW. Gryzłeś czy wąchałeś twierdząc, że srebro?
ghostmiszcz Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Napisano 18 Styczeń 2014 skoro nie znasz się na galwanizowaniu to się nie wypowiadaj. napisałem wyraźnie że to srebro więc nie udawaj speca skoro ręce ci opadają jełopie.
jarzabek Napisano 18 Styczeń 2014 Napisano 18 Styczeń 2014 no to sprecyzuję o sie nie znam na galwanizowaniu" czyli nie wiem czy pokryta chromem czy niklem. skoro ty uważasz, że srebrna no to powodzenia zyczę a zwłaszcza kultury i rozumu. załóż sobie na rękę i szpanuj.
tyfus Napisano 18 Styczeń 2014 Napisano 18 Styczeń 2014 ghostmiszcz - czytałeś regulamin Forum?mocno mi się wydaje, że nie - więc zachętę do lektury wysyłam via @.
Romek_66 Napisano 18 Styczeń 2014 Napisano 18 Styczeń 2014 A ja mam pytanie -kolega na jakiej podstawie stwierdził że srebro jeśli bić nie ma?.
Pytanie
ghostmiszcz
witam, proszę o pomoc w identyfikcji przedmiotu.jest on wykonany ze srebra, brak jakichkolwiek bić. Średnica ok 80mm, grubość 5mm, szerokość krawędzi to 10 mm. wygląda mi to na jakąś bransoletkę ale nigdy się z taką nie spotkałem. proszę o pomoc.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.