krzysiek9559 Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 Dzięki Rafi, ja nadal jestem jeszcze pod wrażeniem i pełen podziwu tak wspaniałych ludzi. Jak to śpiewał śp Rysiek Riedel Zawsze warto być człowiekiem" Dziękuję za przyjęcie, prezenty itd. I co najważniejsze.... za atmosferę, gzie każdy każdego wysłuchał i każdy traktowany był jak przyjaciel którego się zna dziesiątki lat. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ.:-)
krzysiek9559 Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 Marek jesteś gorol jak ja warszawiak, było nie było spędziłem tam 7 lat i Ci metro wydrążyłem:-) :-) :-) Czuj się jak u siebie i traktuj każdego jak potrafisz... zawsze z serem.
torba5 Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 kościej jesteś menda pasujesz do ekipy cornic ,też jesteś menda i to okropna .....
Nadwojciech Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 Bądź tak uprzejmy i wymieniaj się uprzejmościami z kolegami poza Forum.Proszę pierwszy i ostatni raz.
aplyger Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 Zwana krakowska ekipa", która, nawiasem mówiąc, z pewnością jest tworem wyimaginowanym, sądząc po wyzwiskach i chamstwie którym się nawzajem obdarzacie w tym wątku, powinna być dumna z tego, że krakowski rynek został uznany przez niektóre środowiska za ajpiękniejszy na świecie". Oto zestawienie:http://www.lonelyplanet.fr/article/top-10-des-plus-belles-places-du-monde#xBFl2TZq00FHvJBC.99
kosciej Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 całe życie unikam spinaczy , napinaczy itp mendę wytrzymam torba nie wiesz dlaczego się nie odzywałem i co mnie spotkało , nie muszę się nikomu tłumaczyć jutro znowu ruszam w pola z dala od pajaców i niech ktoś zamknie ten wątek bo się chamstwo zleciało
Czlowieksniegu Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 wodzu_ (1181 / 115) 2013-12-13 18:27:23yeti bardzo prosze nie śmieć pisz do bavora na priva:-(
wodzu_ Napisano 15 Grudzień 2013 Autor Napisano 15 Grudzień 2013 ...............................a szkoda czasu na to. Pozdrawiam wodzu
jarzabek Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 juz ci pisałem wcześniej, jka się nie podoba to bujaj się, bujaj-lub bardziej po prostacku i może bardziej zrozumiale sp...adaj.
tyfus Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 wiesz barov szkoda by było cie banować, bo kilka tysięcy osób ma radochę jak robisz z siebie idiote.
krzysiek9559 Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 Wigilijna herbata' czy męska debata. Po co to wszystko? Rozładunek emocji, dumy czy charakteru.Ludzie!!! Święta idą.
Czlowieksniegu Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 Nie napinaj się tak, żyłka Ci strzeli i co zrobisz...Modów, mimo najszczerszych chęci z równowagi nie wyprowadzisz, a Użytkownicy mają ubaw po pachy...I warto?
jarzabek Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 zapominasz cymbale ze forum jest publiczne. nie trzeba być zalogowanym, żeby wieprzu czytać takie wypociny jak twoje i nie tzreba wchodzić w wątekhttp://www.odkrywca.pl/noweposty.phpa wracajac do wcześniejszego wpisu. mam jaja i na dodatek nie używam prostaku wulgaryzmów. wykasuj sobie kropki i przeczytaj co ci wyjdzie sp...adaj". do szkoły trzeba chodzić a nie ją omijac.
suchy ss Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 Dziwne że żaden Mod do teraz nie ogarnął wątku....
Nadwojciech Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 Były uwagi że moderatorzy za bardzo przykręcają śrubę,nie dają się swobodnie wypowiadać i takie tam....Że egulamin to po co?"No to daliśmy taką szansę.Teraz każdy może zobaczyć jak się kończy tak upragniona przez niektórych swoboda wypowiedzi" na Forum.Taki chcecie mieć burdel na całym Forum jak w tym wątku?
torba5 Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 kościej nie wiem co cie spotkało bo info żadnego nie dostałem ani na priv ani na tel więc nie ściemniaj bo na forum umiesz się odezwać ,więc nie ściemniaj i sie nie wybielaj ,nie umiesz załatwić sprawy jak ludzie to milcz ......
krzysiek9559 Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 Może barszczyk był za ostry? Ale i tak Twojego nie pobije.... każdą gębę wyparzył. :-)
torba5 Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 krzychu bo człowiekiem trzeba być a nie burakiem ,mama nie uczyła podstaw kultury co niektórych ,a słowo przepraszam bardzo trudne jest i kościeja ominęła ta trudna nauka ....wodzu ,barov bardzo dziękuje za kontakt ....
Nadwojciech Napisano 15 Grudzień 2013 Napisano 15 Grudzień 2013 1.2.3. Padło na mnie.Widzimy że ciągle nie potraficie dyskutować na poziomie który chcemy akceptować na Forum więc wątek zamykam.Mam nadzieje że jakoś się dogadacie.....barov.... Jakie dużo luźniejsze reguły do całego forum"?Chamstwa nie będziemy tolerować w żadnym dziale!barov,miałeś życzenie do Mikołaja więc je dziś spełniamy....Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Nadwojciech 23:25 15-12-2013
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.