predi888 Napisano 3 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2013 Potrzebuje radu ,jak wyczyścić ten pocisk. Nie chce go dawać do elektrolizy żeby znów nie zrobiło mi się takie coś jak z łuskami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 3 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2013 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 3 Sierpień 2013 Share Napisano 3 Sierpień 2013 Wywal ten złom znajdziesz lepsze;)Tu nie ma co czyścić!Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Sierpień 2013 Share Napisano 3 Sierpień 2013 Ludzie, ale macie pomysły heheh :D Czyścić takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 3 Sierpień 2013 Share Napisano 3 Sierpień 2013 Nie krytykujcie, tylko radźcie. Jak kolegę cieszy coś takiego, to nie obrzydzajcie mu hobby. Nie wszyscy wykopują karabiny i złote monety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 3 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2013 patton12- dokładnie ,ja jak wracam z wypadu z 1 łuską czy pociskiem to już się ciesze,zwłaszcza że mój region jest raczej ubogi w historię (zwłaszcza II wojny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 3 Sierpień 2013 Share Napisano 3 Sierpień 2013 Kolego,przeczyść to szczotką na wiertarce. Pomogą Ci przy tym obcęgi/kombinerki. Ja zdaję sobie sprawę,że na początku wszystko cieszy.. ale z czasem znajdziesz jeszcze takie fanty,że o tym zapomnisz. Gwarantuje Ci to, wystarczy tylko szukać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 4 Sierpień 2013 Share Napisano 4 Sierpień 2013 ja bym oddał do muzeum;) a tak na poważnie, Koledzy przypomnijcie sobie swoje pierwsze wypady, gdzie złamana łuska była fantem roku, nie grajcie takich wyjadaczy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 4 Sierpień 2013 Share Napisano 4 Sierpień 2013 Nie czyść, wywal śmiecia. Poczytaj o pociskach z fosforem, mi już kiedyś taki czubek" mauserowski popalił nogawkę i buta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 5 Sierpień 2013 Share Napisano 5 Sierpień 2013 Tego się nie da wyczyścić. Płaszcz jest zgnity i się rozleci.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 6 Sierpień 2013 Share Napisano 6 Sierpień 2013 Ale się ubawiłem, nie zaprzątaj sobie głowy takim badziewiem tylko szkoda czasu i nerwów na takie pierdoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 6 Sierpień 2013 Share Napisano 6 Sierpień 2013 Wrzuć do butelki z naftą.Jeszcze lepsze coś typu wd -40.Od czasu do czasu potrząśnij.Też mam w takim stanie.Nie zawracałbym sobie głowy ale pochodzą z miejsca straceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzystaTrzy Napisano 22 Sierpień 2013 Share Napisano 22 Sierpień 2013 Delikatna elektroliza albo autoliza była by najlepsza, dokładnie usunęła by rdzę, później druciak ale spodziewaj się dużych wżerów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.