leon wallonien Napisano 10 Lipiec 2013 Autor Napisano 10 Lipiec 2013 Prusak, mój kolega odtworzył w kazdym calu partyjną swinie z lat 70-tych. Zwróc uwage na wszystkie detale:)
leon wallonien Napisano 10 Lipiec 2013 Autor Napisano 10 Lipiec 2013 agent specjalny STASI lata 60-te...
kres Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 Prusak, z tym granulatem masz rację. Ale zapomniałeś o przydziałowych saszetkach z cukrem o smaku soli i prototypowych papierosach spożywczych Zdepczak o smaku ówczesnych hot dogów.
leon wallonien Napisano 10 Lipiec 2013 Autor Napisano 10 Lipiec 2013 Jezuniu, saszety z cukrem o smaku soli ha ha ha!Prusak, bierzemy tego chorego królika do naszej paki:)Duńczyk jak nas dorwie to nam mordy wyobija i kopów nasadzi za te głupoty:)
leon wallonien Napisano 10 Lipiec 2013 Autor Napisano 10 Lipiec 2013 Człowiek, myslałem że to czeska łodz podwodna Ryboot R-96. Moze to Ribbentrop-slad ryby na wodzie;)W czasie 1 wojny odpalili z luku torpedowego pedała i tak powstała torpeda(tor-smuga pocisku i pedał:) Zaraz mnie zjedzą obrońcy geodetów;)
dziadziu Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 W końcu jakiś poważny i ciekawy wątek .Ale gdzie są do zakupienia odpowiednie sorty mundurowe czarno białe , gdzie one są.Ja już zakupiłem struj kominiarza do przeróbki na bluzę m 42 i prowadzę rozmowy z znajomym plebanem celem przerobienia habitu na worek na kostki rubikona".Tylko mam jedną wątpliwość co do pirotechniki czy będą czernione wybuchy
leon wallonien Napisano 10 Lipiec 2013 Autor Napisano 10 Lipiec 2013 Powazni ludzie to i watek poważny;)
Dunczyk Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 Uwaga !!!! Wreszcie będzie pokazany publicznie - pm Schmajzer - cudowna broń
Dunczyk Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 A tu MG 420 broń do zwalczania bojców przemienionych w zombie
leon wallonien Napisano 10 Lipiec 2013 Autor Napisano 10 Lipiec 2013 Takiej broni uzywali na pancerniku Batory" majtek i stringer z pokładu Idy;)
Czlowieksniegu Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 Leon- puść na priv telefon do dostawcy...Piękny staff w tym roku, jak widzę i czytam, obrodził... Chyba, że to rocznik 2012?
leon wallonien Napisano 10 Lipiec 2013 Autor Napisano 10 Lipiec 2013 To po nieswieżym butaprenie u kolegi szewca który naprawiał sandały pielgrzymce z Czestochowy. Zaniosłem mu do naprawy trzewiki i niechcacy sie nawdychałem;)
leon wallonien Napisano 10 Lipiec 2013 Autor Napisano 10 Lipiec 2013 Czary i magia- skuteczna i tajna broń...http://www.youtube.com/watch?v=o6o34PxxqfMProsze ogladnac od 36:19 Rudolfa który opowiada o zaczarowanych straznikach obozów koncentracyjnych przez żydów.Czy to mozliwe zeby tacy mili, uczciwi i kochani żydzi mieli taka cudowna broń?
patton12 Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 Dobrze ,że III rzesza nie wprowadziła do boju swoich elitarnych jednostek ze Strzegomia, bo wtedy byłoby z nami krucho.
Prusak1971 Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 Przy okazji wzmianki o Pancernych strzegom mam wspaniałą wiadomość.Dowódcy, rekonstruktorzy i rekonstruktorki w końcu jest!!! na popularnym portalu aukcyjnym pojawiły się długo oczekiwane słupki graniczne. Zdjęcie pochodzi z aukcji a oto opis: Mam dziś do zaoferowania... i jutro też, wspaniałe repliki słupków granicznych. Hit sezonu reknstrukcyjnego 2013. Wspaniale uświetnią każdą imprezę i widowisko. . Można go zastosować w wielu kombinacjach do przepychania się i wspólnego siłowania np. dwóch na jednego, jeden na jednego a jak starczy munduropodobnych łaszków to nawet i większej liczby. Słupki występują w wersji orginalnej czarno białej oraz podkoloryzowane zgodnie ze starymi trendami. Dołącz do elity, nie bądź pionek kup słupek! Polecają Grupa Pancerni Strzegom i Zygmunt Chajzer!P.S. Jeżeli ktoś nie widział jak działa taki słupek odsyłam do wątku ko-ko-ko-ko...
Mathurin Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 Obawiam się że agent specjalny STASI lata 60-te wygląda bardziej jak lider parady równości.
leon wallonien Napisano 11 Lipiec 2013 Autor Napisano 11 Lipiec 2013 leon wallonien ok zrozumiałem "JEDEN BUCH Z FAJKI WODNEJ ODMULA - wakacje !!"Ja akurat tego nie rozumiem jak i Twojej ulubionej kapeli której lina wkleiłes;)Nie znam sie na buchaniu, a za czasów mojej młodosci jedymymi używkami był alkohol i papieroski. Dzisiaj od czasu do czasu chlapne sobie kielicha lub dobre piwko ale zeby takie frajerskie i cpuńskie specyfyki...:)Widze, ze nasz wątek strasznie cie złosci, wyluzuj troszke zapal sobie trawe czy tam siano na wsi albo fajke podwodna i bedzie wszystko dobrze. Ja w wolnej chwili wypije kielicha za Twoje zdrowie zebys sie nam nie sfajczył jak po nalotach w Sylwestra 1945 roku;)
leon wallonien Napisano 11 Lipiec 2013 Autor Napisano 11 Lipiec 2013 Obawiam się że agent specjalny STASI lata 60-te wygląda bardziej jak lider parady równości"Bingo, to zdjecie faktycznie zrobiono przed paradą równosci. Agent cioci STASI wywodzi sie jak wielu innych pracowników z gestapo. Infiltrował lewicowe srodowisko zboczeńców i szukał w nim byłych członków(nie mylic z penisami) rotfrontu, a dokładnie jego klonu- Baader Meinhof. Dzisiaj ofiara stała sie katem- w czasie wojny ich palono, a teraz oni palą:)
leon wallonien Napisano 11 Lipiec 2013 Autor Napisano 11 Lipiec 2013 Zeby było jasne, nie propaguje palenia ludzi i innych bandytyzmów. Maryski nie wolno palic jak i innych bab...http://www.youtube.com/watch?v=Ui4eKV6CR-ESylwester, posyłam ci lina do hitu z moich czasów;)
leon wallonien Napisano 12 Lipiec 2013 Autor Napisano 12 Lipiec 2013 Jeszcze jedna zabójcza broń- Strzel Bombardier-Kanonier oraz Strzel Łoskotnik. Te sprytne chrzaszcze z rodziny biegaczowatych fanatycznie nienawidziły czerwonych. Nocami zakradały sie do magazynów paliwowych i magazynów broni detonujac im materiały wybuchowe, paliwo oraz składy bimbru.Ulubione chrzaszcze cesarza rzymsko-niemieckiego Fryderyka I Barbarossy. Najliczniejsze zgrupowanie tych chrzaszczy odnotowano 22 czerwca 1941 w poblizu granicy ZSRR.http://pl.wikipedia.org/wiki/Strzel_%C5%82oskotnikhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Strzel_bombardierhttp://www.youtube.com/watch?v=Pib9qT-pccIhttp://www.youtube.com/watch?v=lKM9yoQ3Wug&list=PLB70A1A0A4BC68169
Jacek Dąbrowski Napisano 12 Lipiec 2013 Napisano 12 Lipiec 2013 Czy mogę prosic o przepis na to coś co pobieracie? Ja też chcę tak fajnie pisac.
Dunczyk Napisano 12 Lipiec 2013 Napisano 12 Lipiec 2013 dwie łyżeczki suszonego, mielonego bolszewika (koniecznie z onucami), plaster marynowanego sekretarza partii (jeszcze trafiają się tu i ówdzie), można osłodzic, rozdrobnic w blenderze z wodą mineralną Muszynianka, pic każdego piątego lub osiemnastego dnia miesiąca, wznosząc toast musztardówką do portretu Józefa Stalina. Efekt gwarantowany
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.