Skocz do zawartości

karny ptaszek

maxim026

Rekomendowane odpowiedzi

witam kolegów . Właściciel tego pojazdu wraz z kolegą kopali 19.05.2013 roku w miejscowość nad Bugiem między Janowem Podlaskim a Terespolem . NIE zasypywali dołków po sobie,pozostawiali jamy .Wienc dostają Karnego Kutasa. pozdrawiam tych panów

popieram akcje , ja kiedyś tez po jakichś dupkach w okolicach Białegostoku rozryte pole zasypywałem i na pewno nie były to dziki , jedyny plus ich działania to taki że ciekawe miejsce trafiłem

Skąd pewność że to właściciele tego auta właśnie kopali dołki i nie zakopywali? Wstawione zdjęcie o niczym nie świadczy równie dobrze mogli zbierać jagody jeśli w ogóle byli to oni?,wiedząc że to oni nie zadałeś sobie trudu by ich odnaleźć i zwrócić im uwagę?postanowiłeś zrobić zdjęcie i wstawić na forum.

O tym samym pomyślałem, tylko domowo-rodzinne obowiązki mnie od klawiatury wywiały...

A co w sytuacji, jeśli kierowca tylko podupczyć, np, przyjechał?

Ja mam w telefonie -set zdjęć debili, którzy przy parkowaniu za nic mają przepisy KRD- z tym, że tylko co więksi dostępują zaszczytu przesłania zdjęcia mms'em do Straży Wiejskiej ( z opisem co i jak )...

A wolno po lesie samochodem jezdzic i w lesie parkowac na miejscach do tego nie przeznaczonych? , Yeti nawet jak typ zatrzymal sie aby dokonac szczytnego dziela prokreacji to i tak mu sie mandat nalezy.

cezar81 delikwenci na 100% bo łaziliśmy za nimi , kopali i dalej szli . Nie wiem czy auto kupione z Kraśnika czy sami panowie z Kraśnika. Zostawiliśmy im napis ...... KARNY KUTAS ZA DOŁKI ( szkoda że nie gwoździem na 4 drzwiach) .

panowie akcja szczytna ,ale szkoda nerw i zdrowia.mebel stajenny nie cheblowany zawsze będzie tym czym jest,mentalności ludzkiej się nie zmieni.
co byśmy nie zrobili to i tak nic nie zmieni,no bo co zrobić jak się takiego trafi-mordę obić???. szkoda rąk ,a po takim spłynie jak po kaczce.żłób zawsze będzie żłobem i tego się nie zmieni .
soory ,może zbyt dosadnie,.

Stare przysłowie mówi że najgorszy taki ptak który własne gniazdo kala łaziliście za nimi i nie zwróciliście im uwagi? Dziś wy im zrobiliście foto jutro ktoś zrobi wam i nieważne będą dołki to jest według mnie najzwyklejsze świństwo i donosicielstwo ja karałbym za takie coś banicją

zelbeton zapraszam ,może masz zamiar poswirować przed SG i Strażą Parku Krajobrazowego ???? Pewnie że donosicielstwo , mam qrwa dosyć zbierania za takich pajaców jobów ,gadki ze to ja nie zasypuje i takie tam. Każdego jednego co po sobie nie sprzątnie pokaże na tym forum i innym (jak bende Miał pewność że to on) oby trafił na....... i łokciem dupe podcierał .

Robotnicy leśni zostawiają w lesie pojemniki po olejach paliwie doły po maszynach i nie robią na siebie donosów. Leśnicy wycinają zdrowe sztuki siejki dęby aby pięniądz , nie donoszą na siebie .Myśliwi nie piszą się na odstrzały selekt czy nie pada,tony puszek po piwie pod ambonami nie donoszą na siebie nie robią zdjęć autom A wy co? mało służb was ściga ?chcecie utworzyć jakieś własne ORMO? .Kolego maxim gdybyś napisał że udaremniłeś wysypywanie śmieci do lasu albo że zniszczyłeś kilka wnyk to by było warte pochwały ale tobie najwyraźniej nie o to chodzi najpewniej ci panowie weszli na twój plac zabaw stąd ten jad.Rozumiem i nie pochwalam żadnego świństwa w lesie żeby zostawiać po sobie las piękny i czysty trzeba mieć kulturę osobistą taką wyssaną z mlekiem matki donosy nic nie zmienią a jedynie zaszkodzą środowisku bo niedługo to każdy dołek w lesie będzie wasz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie