maxim026 Napisano 26 Maj 2013 Autor Share Napisano 26 Maj 2013 witam kolegów . Właściciel tego pojazdu wraz z kolegą kopali 19.05.2013 roku w miejscowość nad Bugiem między Janowem Podlaskim a Terespolem . NIE zasypywali dołków po sobie,pozostawiali jamy .Wienc dostają Karnego Kutasa. pozdrawiam tych panów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak502 Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 To straż leśna i Policja się cieszy, że auto i numery widać he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 No to zostali napiętnowani, w końcu idzie o to by nie robić pod górkę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 26 Maj 2013 Autor Share Napisano 26 Maj 2013 sie posobie zasypuje .wkońcu dorośłi ludzie a taki chlew po sobie zostawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 dorośli swoją drogą, tylko że oni robią pod górkę całemu środowisku poszukiwaczy; ale cóż - głupich nie sieją, sami się rodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVICIA Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 popieram akcje , ja kiedyś tez po jakichś dupkach w okolicach Białegostoku rozryte pole zasypywałem i na pewno nie były to dziki , jedyny plus ich działania to taki że ciekawe miejsce trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 Forum: Aktualności, newsy, wydarzeniaTy sobie jaja robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WykoP2411+ Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 Dział może nie ten Yeti ale akcja jak najbardziej mi się podoba. Ja zrobiłbym dodatkowo tym delikwentom ,,zimne wentle,,:)Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 Skąd pewność że to właściciele tego auta właśnie kopali dołki i nie zakopywali? Wstawione zdjęcie o niczym nie świadczy równie dobrze mogli zbierać jagody jeśli w ogóle byli to oni?,wiedząc że to oni nie zadałeś sobie trudu by ich odnaleźć i zwrócić im uwagę?postanowiłeś zrobić zdjęcie i wstawić na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 O tym samym pomyślałem, tylko domowo-rodzinne obowiązki mnie od klawiatury wywiały...A co w sytuacji, jeśli kierowca tylko podupczyć, np, przyjechał?Ja mam w telefonie -set zdjęć debili, którzy przy parkowaniu za nic mają przepisy KRD- z tym, że tylko co więksi dostępują zaszczytu przesłania zdjęcia mms'em do Straży Wiejskiej ( z opisem co i jak )... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 A wolno po lesie samochodem jezdzic i w lesie parkowac na miejscach do tego nie przeznaczonych? , Yeti nawet jak typ zatrzymal sie aby dokonac szczytnego dziela prokreacji to i tak mu sie mandat nalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 To pewnie fura Człowiekasniegu. Pewnie zaraz cały wątek poleci, żeby dowodów nie było ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 Yeti jest z Wro a tu ktoś z Kraśnika więc mylna koncepcja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 26 Maj 2013 Autor Share Napisano 26 Maj 2013 cezar81 delikwenci na 100% bo łaziliśmy za nimi , kopali i dalej szli . Nie wiem czy auto kupione z Kraśnika czy sami panowie z Kraśnika. Zostawiliśmy im napis ...... KARNY KUTAS ZA DOŁKI ( szkoda że nie gwoździem na 4 drzwiach) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 26 Maj 2013 Autor Share Napisano 26 Maj 2013 Hej admin za co ta KARTECZKA po 8 latach ???????????????????? bo jakoś nie czaje?? Może oświecisz Mnie . za KARNEGO KUTASA ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 26 Maj 2013 Autor Share Napisano 26 Maj 2013 Bo jeżeli chodzi Ci o Kutasa to znaczenie słowa Kutas" jesk kilkuznaczne .Zapraszam do WIKIPEDJI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 Brawo! Popieram akcję w 100%! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Von aceG350 Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 Hahaha ! osobny dział powinien być na takich delikwentów ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 panowie akcja szczytna ,ale szkoda nerw i zdrowia.mebel stajenny nie cheblowany zawsze będzie tym czym jest,mentalności ludzkiej się nie zmieni.co byśmy nie zrobili to i tak nic nie zmieni,no bo co zrobić jak się takiego trafi-mordę obić???. szkoda rąk ,a po takim spłynie jak po kaczce.żłób zawsze będzie żłobem i tego się nie zmieni . soory ,może zbyt dosadnie,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelbeton Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 Stare przysłowie mówi że najgorszy taki ptak który własne gniazdo kala łaziliście za nimi i nie zwróciliście im uwagi? Dziś wy im zrobiliście foto jutro ktoś zrobi wam i nieważne będą dołki to jest według mnie najzwyklejsze świństwo i donosicielstwo ja karałbym za takie coś banicją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 26 Maj 2013 Autor Share Napisano 26 Maj 2013 zelbeton zapraszam ,może masz zamiar poswirować przed SG i Strażą Parku Krajobrazowego ???? Pewnie że donosicielstwo , mam qrwa dosyć zbierania za takich pajaców jobów ,gadki ze to ja nie zasypuje i takie tam. Każdego jednego co po sobie nie sprzątnie pokaże na tym forum i innym (jak bende Miał pewność że to on) oby trafił na....... i łokciem dupe podcierał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 Potwierdzam . Kolesie pozostawiali po sobie kloaczne doły po kolana , nawet mogą nie zamiótł urobku jeden z drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 i na tym zakończymy.dziękujemy za konstruktywne, wyczerpujące i na poziomie ... (wpisz właściwe słowo) - wpisy.reklamacje nie będą uwzględniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelbeton Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 Robotnicy leśni zostawiają w lesie pojemniki po olejach paliwie doły po maszynach i nie robią na siebie donosów. Leśnicy wycinają zdrowe sztuki siejki dęby aby pięniądz , nie donoszą na siebie .Myśliwi nie piszą się na odstrzały selekt czy nie pada,tony puszek po piwie pod ambonami nie donoszą na siebie nie robią zdjęć autom A wy co? mało służb was ściga ?chcecie utworzyć jakieś własne ORMO? .Kolego maxim gdybyś napisał że udaremniłeś wysypywanie śmieci do lasu albo że zniszczyłeś kilka wnyk to by było warte pochwały ale tobie najwyraźniej nie o to chodzi najpewniej ci panowie weszli na twój plac zabaw stąd ten jad.Rozumiem i nie pochwalam żadnego świństwa w lesie żeby zostawiać po sobie las piękny i czysty trzeba mieć kulturę osobistą taką wyssaną z mlekiem matki donosy nic nie zmienią a jedynie zaszkodzą środowisku bo niedługo to każdy dołek w lesie będzie wasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.