Romo Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 Cześć. Pomóżcie proszę. Chciałem kupić Cibolkę, ale na raty ni ma, a z kasą ostatnio cienko :-) zmuszony jestem wybrać coś innego i nie wiem co ??? Szukam czegoś w tej cenie i równie dobrego. Dzięki za wszelkie podpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebo_sek Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Jeżeli waga nie jest głównym aspektem wyboru Ciboli to może Proxima - cena podobna a bardzo chwalona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Zmuszony to byś był, gdyby Ci na chleb brakowało. A tak, próbując kupić zabawkę na którą Cie nie stać, jesteś na dobrej drodze to takiego właśnie stanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2013 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 :)to jest prawdziwe uzaleznienie :) gratulacje, on na jedzenie moze nie miec a dyskryminacja musi działac:)Nie neguje, podoba mi sie ze sa ludzie z pasja:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romo Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 A co sądzicie o Conimasterze GT ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romo Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 tak kolego alex_2013 - masz rację, tak właśnie jest :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ginerus Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Od ciboli głowa boli, kup lepiej Xlt w tej cenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.