Skocz do zawartości

Kolejny bandyta..

Rekomendowane odpowiedzi

Im więcej czytam tego typu wiadomości to nasuwa mi się refleksja , że praca w bezpiece była by idealna dla wszystkich poszukiwaczy . Nie dość , że znajdują często ciekawe rzeczy to jeszcze nie boją się ich pokazać w mediach .

Panowie czy Wy boicie się ludzi , którzy posiadają sprawną broń palną i amunicję bez wymaganego papierka od władzy ?
Czy donieśli byście bezpiece o takim fakcie , że ktoś taką broń posiada ? Ja osobiście ani się nie boję ani nigdy też na takiego kogoś bym nie doniósł .

Ja bardziej boję się myśliwego który pijany włóczy się po polach z LEGALNIE posiadaną bronią, czy też zakompleksionego, sfrustrowanego policjanta któremu puszczą nerwy i zacznie strzelać. Tym bardziej się boję, gdy patrzę na orzecznictwo sądów które takich typków uniewinniają.

ERWIN dobrze mówi.Znam jednego waćpana co jezdzi Navarą i wypada z krzaków niczym Ryś..w Zwierzyńcu na Echo.Boję się go.Gość telepie się cały i mówi do mnie..COOO!Złota ci się zachciewa!!
Strzelał za mną!
Jak bumydymy nie kłamie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie