snajper-s1 Napisano 16 Luty 2013 Autor Share Napisano 16 Luty 2013 http://esanok.pl/2013/policjanci-ujawnili-nielegalna-bron-i-amunicje.html#commentsJak widać po fotkach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 16 Luty 2013 Share Napisano 16 Luty 2013 Ładny mosiek, a może rekonstrukcja? natomiast łuski to już faktycznie gruba sprawa, widać ze przygotowane do powtórnej elaboracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 16 Luty 2013 Share Napisano 16 Luty 2013 Ale ta niebieska łuska to chyba jednak nie od tej dwururki :)Zapewne ma ona podkreślać niebezpieczeństwo związane z dubeltówką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel M. Napisano 16 Luty 2013 Share Napisano 16 Luty 2013 Im więcej czytam tego typu wiadomości to nasuwa mi się refleksja , że praca w bezpiece była by idealna dla wszystkich poszukiwaczy . Nie dość , że znajdują często ciekawe rzeczy to jeszcze nie boją się ich pokazać w mediach .Panowie czy Wy boicie się ludzi , którzy posiadają sprawną broń palną i amunicję bez wymaganego papierka od władzy ? Czy donieśli byście bezpiece o takim fakcie , że ktoś taką broń posiada ? Ja osobiście ani się nie boję ani nigdy też na takiego kogoś bym nie doniósł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 16 Luty 2013 Share Napisano 16 Luty 2013 Ja się boję...Gdyby mój sąsiad posiadał,nadużywał mocnych trunków, awanturował się do tego moje stosunki z nim ujmując rzecz delikatnie- nie układały by się nie miałbym najmniejszych skrupułów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 16 Luty 2013 Share Napisano 16 Luty 2013 Ale do jasnej cho*** większość ludzi jest normalna i jak zawsze musi cierpieć ze względu na to, że ktoś ma pomajtane pod sufitem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERWIN Napisano 17 Luty 2013 Share Napisano 17 Luty 2013 Ja bardziej boję się myśliwego który pijany włóczy się po polach z LEGALNIE posiadaną bronią, czy też zakompleksionego, sfrustrowanego policjanta któremu puszczą nerwy i zacznie strzelać. Tym bardziej się boję, gdy patrzę na orzecznictwo sądów które takich typków uniewinniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 17 Luty 2013 Share Napisano 17 Luty 2013 ERWIN,a ja bardziej obawiam się Twojego trzezwego bełkotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 18 Luty 2013 Share Napisano 18 Luty 2013 ERWIN- a ja bardziej się boję dresów spod monopolowych, którzy noszą przy sobie jedynie" scyzoryki... Aż boje się pomyślec co by było gdyby ta chołota posiadała legalnie broń palną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERWIN Napisano 18 Luty 2013 Share Napisano 18 Luty 2013 dzieci3 - uderz w stół....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 18 Luty 2013 Share Napisano 18 Luty 2013 ERWIN dobrze mówi.Znam jednego waćpana co jezdzi Navarą i wypada z krzaków niczym Ryś..w Zwierzyńcu na Echo.Boję się go.Gość telepie się cały i mówi do mnie..COOO!Złota ci się zachciewa!!Strzelał za mną!Jak bumydymy nie kłamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.