Skocz do zawartości
  • 0

Klapa, Właz od czego?

vojtaz2

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pabloos a co z całym szacunkiem dla Twojej osoby Twój post wniósł do dyskusji? Widzialeś kiedyś beczkę rolniczą na wodę? Widziałeś jak jest zamykana? Korbą? Prosze , udaj się na najbliższą wieś i poproś pierwszego napotkanego rollasa aby Ci taką beczkę na wodę pokazał. Potem pisz o korbie i o irytacji
Napisano
A gdzie wyczytales ze ja napisalem ze to rolnicza beczka na wode ? Napisalem z pewnoscia jakis zbiornik" ! A irytuje mnie czyjesz narzekanie jak sam nic nie napiszesz madrego poza glupim komentowaniem czyjegos wpisu !
Napisano
Nie jest to ani nakretka ani motylek ! A zdjecie jest poglodowe i nie bede ci wiecej nic tlumaczyc bo nie ma to najmniejszego sensu ! Rozmowa ta stacza sie coraz nizej i juz dalej ja w to brnac nie bede, bo nie bede sie osmieszac ! Nie bede tez tlumaczac co to jest korba, co to motylek a co to nakretka. Nazwij sobie to jak chcesz bo i tak widze ze wszystko najlepiej wiesz ! Pozdro
Napisano
Nie jest to korba no chyba że teraz coś na neostradzie wymyślono. Masz tam chłopie zwykłą nakretkę , kto wie czy nawet nie plastik czy bakelit. Mogła byc tam nakrętka typu motylek , stalowa czy mosiężna ale korba??? Bój się Boga i nie ośmieszaj się.
pomogę Ci http://pl.wikipedia.org/wiki/Korba
Napisano
Trzeba bylo najpierw wpisac sobie definicje nakretki i motylka ! Wiecej na zaden post juz nie odpisze, powod napisalem jeden post wczesniej !
Napisano
ales uparty i probójesz sie z kazdym kłocic niemówie ze to to samo ale cos w tym stylu a ty niedajesz zadnego przykladu a odpowietrznik tam moze byc z boku jak niezauwazyles i piszez ze kolega niby sie jaja robi dając to do identyfikacji
Napisano
ale dyskusje !!. Jak ktoś nie widział parnika w gospodarstwach rolnych to zrobi z tego właz do okrętu podwodnego. 2 lata temu oddałem na złom taki parnik z uwagi że przerdzewiał, klapa identyczna w 100% .Zresztą widać że gość wykopał dekiel parnika i zrobił zdjęcie , nie łudźcie się pod tym deklem nic nie ma , niech nikt nie liczy że tam coś jeszcze jest zakopane w stylu kuchnia polowa z kołami i końmi które jeszcze się pasą. Oponentom którzy lubią teorie spiskowe i twierdzą że jest inaczej to dodam że może to być dekiel do cysterny kolejowej, dekiel do różnego rodzaju silosów , wzmocniona tarcz rzymska , tarcza ablacyjna pozaziemskiego pojazdu kosmicznego etc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie