Jump to content

wykrywacz

niebieski0327

Recommended Posts

witam wszystkich ,dlugo sie zastanawialem ,no i oczywiscie przegladalem chyba wszystkie fora dotyczace wykrywek no i tak naprawde nie znalazlem odpowiedzi .obecnie uzywam garretta ace 250 no ale mieszkam w irlandi i tutaj wszystkie plaze sa mokre no i moj kanarek sie nie nadaje ,bardzo zainteresowalem sie garrattem gtp 1350 i tu moje pytanie czy nada sie na mokry piasek na plazy no i do brodzenia bo ma funkcje eliminacji wplywu zasolenia czy cos takiego .

wielkie dzieki za szybko odpowiedz , ace 250 mam okolo pol roku ,strasznie sie napalilem na gtp 1350 bo ogolnie tylko z garrettem mialem do czynienia ,no i gosc mi powiedzal (ten co sprzedaje ze jak sie wlaczy ta funkcje eliminacji wplywu zasolenia gruntu to bedze dzialal bez problemu na mokrym piasku i w wodzie.

acha dzieki ,no tozostaja dwa moje typy takiego sprzetu :Minelab Sovereign GT ktory na chwile obecna nie jest w mojm zasiegu ,no i cscope 4pi ktory moge miec od razu .co wy myslicie o cscope 4pi jako o plazowym sprzecie .no i tez tak dla draki zapytam goscia (tego samego) o te sprzety.pozrdo

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information