ktos451 Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2013 Witam na forum już parę lat temu narodziła się piękna idea zjednoczenia wszystkich kolegów z Odkrywcy pod wspólnym logiem w postaci naszywki. W demokratycznych wyborach wygrał projekt kol. Marek_wawa. Na zdjęciu przedstawiłem naszywkę wykonaną wg. pierwotnej wersji przez kol. sidzok'a, a obok poprawioną nową wersję owej naszywki, która miała by być oficjalnym symbolem. W jednym z wątków ustaliliśmy, że można by było powiadomić o pomyśle redakcję gazety, i w jakiś zorganizowany sposób promować symbol. Ale przed oficjalnym wystąpieniem w tej sprawie do redakcji chcemy zorientować się ile osób było by ostatecznie zainteresowanych naszywką. Sądzę, że jej koszt nie powinien przekroczyć 15 zł (koszt wykonania samej naszywki to ok. 8-11 zł). Cena jest oczywiście orientacyjna i może się nieznacznie zmienić. Proszę w tym wątku nie podawać innych propozycji naszywki, czy modernizacji tej ze zdjęcia.Proszę pisać kto był by zainteresowany i jaką ilością.mPozdrawiamKamilPanowiePost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 17:04 04-01-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Jest zgoda redakcji:)Kto chetny? :) naszywka bedzie jak na foto podanym wyzej.( z lewej) ale z napisem jak na grafice po prawej:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 17:04 04-01-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Ja poproszę sztuk raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 2 dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Plus 1 dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Ja proszę 1 raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vantar Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 ja poproszę 1 :) (a jak wspomnę o tym koledze to może i 2, ale wstępnie aby nie było zbędnych kłopotów organizatorów to - 1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matireli Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Jeżeli można to proszę 2sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Ten watek jest by orientacyjnie okreslic na ile bedzie zamowienie.Po znalezieniu wykonawcy zapewne bedzie jako aukcja na allegro i kazdy zamowi ile tylko chce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 3 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
excavator Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Dla mnie dwie sztuczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Też się piszę na naszywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar02 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Poproszę 1szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 3 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilpo Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 tak ze dwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Ja się piszę na jedną . A może jeszcze jakaś fajna naklejka na auto tak jak mają na forum.violity.kiev.ua ;) To by swój swego rozpoznawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 zamawiam 2 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hali11 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Dla mnie będą 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 1 sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policemayster Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 dla mnie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystek_19 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 2 dla mnie. Rozumiem że ta naszywka uprawnia do kopania w całej Polsce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilw96 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 ja bym 1 wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomb750 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 dla mnie 1 a możliwe że dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz998 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 1 sztuka dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suwa Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 2 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.