Skocz do zawartości

XP Deus vs E-trac

sebo_sek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Na tym dresie nie mam żadnych pasków bo to zwykły dres z targu ;) "
No widzisz nie ma żadnych pasków, a Ty nie masz żadnej wiedzy.
Widzę że co drugi to chce na tym forum błyszczeć, nie wie o jaki sens chodzi ale zabłysnął. Wstawił jak gimbaza link do wiki i świeci, tylko nie wiem czy wiedzą czy głupotą. Facet bjar_1 nie z Tobą prowadzę konwersację to więc nie wchodź na dodatek w brudych butach.
  • Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Co mają paski na dresie do wiedzy Panie pako ? :D weź się chłopie ogarnij bo zachowujesz się tak jakbym Ci co najmniej psa Deusem zabił ;) Teksty masz jak małolat z podwórka. Ja nie chcę niczego nikomu udowadniać. Ja tylko pokazuje co było przyczyną, że szybko zrezygnowałem z Deusa - choć dalej mnie korci bo te monety z którymi ma problem to jedynie szajs... Ale sama świadomość, że Deus ma problem z niektórymi metalami lub konfiguracjami różnych metali, baaaa czy z dużymi obiektami z aluminium i zapewne z miedzi to bądźmy szczerzy ... to nie zachęca, a odstrasza.

pako jeśli wyłączysz dyskryminację w wykrywaczu metali to ten powinien pokazywać każdy metal jaki mu przyłożysz do sondy, TAK? Czy wg Ciebie NIE?
Jeśli uważasz, że ie" to temat z mojej strony z Tobą uważam za zamknięty.. ale jeśli uważasz, że ak" to zrób to - wyłącz dyskryminację i przeprowadź testy na różnych metalach (weź miedzy innymi patelnię - chodzi też o wielkość - i pomachaj przed cewką).

W wyjaśnieniu ja nie uważam się za eksperta specjalistę ds. Deusa czy nawet E-traka więc nie rozumiem do czego pilisz ;) Ja jestem zwykłym konsumentem który był na etapie zakupu Deusa, a raczej zmiany E-traka na Deusa ... i jakoś nie wyszło :)

Pozdrawiam.
Napisano
Ludzie o co tyle szarpaniny, jak ktoś ma szczęście to i zwykłym patykiem wykopie fanty, wykrywacz jest po to by bardziej trafnie zlokalizować to coś do czasu aż nie wydobędziemy na światło dzienne by określić co znaleźliśmy i z jakiego metalu to wykonane. A wy poszliście panowie na całego walka wręcz deus kontra minelab. A walka wasza wygląda jakbyście w basenach termalnych łapali ryby i udowadniali co lepsze konger czy shimano.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie