pako151515 Napisano 19 Listopad 2014 Napisano 19 Listopad 2014 Na tym dresie nie mam żadnych pasków bo to zwykły dres z targu ;) "No widzisz nie ma żadnych pasków, a Ty nie masz żadnej wiedzy. Widzę że co drugi to chce na tym forum błyszczeć, nie wie o jaki sens chodzi ale zabłysnął. Wstawił jak gimbaza link do wiki i świeci, tylko nie wiem czy wiedzą czy głupotą. Facet bjar_1 nie z Tobą prowadzę konwersację to więc nie wchodź na dodatek w brudych butach.
XII Napisano 19 Listopad 2014 Napisano 19 Listopad 2014 Co mają paski na dresie do wiedzy Panie pako ? :D weź się chłopie ogarnij bo zachowujesz się tak jakbym Ci co najmniej psa Deusem zabił ;) Teksty masz jak małolat z podwórka. Ja nie chcę niczego nikomu udowadniać. Ja tylko pokazuje co było przyczyną, że szybko zrezygnowałem z Deusa - choć dalej mnie korci bo te monety z którymi ma problem to jedynie szajs... Ale sama świadomość, że Deus ma problem z niektórymi metalami lub konfiguracjami różnych metali, baaaa czy z dużymi obiektami z aluminium i zapewne z miedzi to bądźmy szczerzy ... to nie zachęca, a odstrasza. pako jeśli wyłączysz dyskryminację w wykrywaczu metali to ten powinien pokazywać każdy metal jaki mu przyłożysz do sondy, TAK? Czy wg Ciebie NIE?Jeśli uważasz, że ie" to temat z mojej strony z Tobą uważam za zamknięty.. ale jeśli uważasz, że ak" to zrób to - wyłącz dyskryminację i przeprowadź testy na różnych metalach (weź miedzy innymi patelnię - chodzi też o wielkość - i pomachaj przed cewką).W wyjaśnieniu ja nie uważam się za eksperta specjalistę ds. Deusa czy nawet E-traka więc nie rozumiem do czego pilisz ;) Ja jestem zwykłym konsumentem który był na etapie zakupu Deusa, a raczej zmiany E-traka na Deusa ... i jakoś nie wyszło :)Pozdrawiam.
bjar_1 Napisano 19 Listopad 2014 Napisano 19 Listopad 2014 Chciałem cię uświadomić fachowcu, że metal nie jest tożsamy ze stalą. Uwierzyłbyś, że złoto czy rtęć to też metal?
krzysiek9559 Napisano 19 Listopad 2014 Napisano 19 Listopad 2014 Ludzie o co tyle szarpaniny, jak ktoś ma szczęście to i zwykłym patykiem wykopie fanty, wykrywacz jest po to by bardziej trafnie zlokalizować to coś do czasu aż nie wydobędziemy na światło dzienne by określić co znaleźliśmy i z jakiego metalu to wykonane. A wy poszliście panowie na całego walka wręcz deus kontra minelab. A walka wasza wygląda jakbyście w basenach termalnych łapali ryby i udowadniali co lepsze konger czy shimano.
woytas Napisano 20 Listopad 2014 Napisano 20 Listopad 2014 Wątek chwilowo blokuje - nagrody prześlemy pocztą.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.