Hebda Napisano 23 Październik 2012 Napisano 23 Październik 2012 Gdzieś to już było,z 60kilka lat temu..By się ujawniać.I teraz są zaginieni..
soldierprzemo Napisano 23 Październik 2012 Napisano 23 Październik 2012 raz widziałem film dokumentalny o tych ludziach . lecz nie pamiętam nazwy . a wracać nie chcą bo kula w łeb w rosji
kindzal Napisano 23 Październik 2012 Napisano 23 Październik 2012 A mi dawno temu zdarzyło się oglądnąć rosyjski film, o takim jeńcu który wrócił w końcu do Rosji, ale jakoś źle to wszystko się dla niego skończyło...już nie pamiętam jak dokładnie.
Lipek Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 Sowieci mają długą tradycję w odpowiednim agradzaniu" oswobodzonych jeńców i dezerterów.
ammuratow Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 Ten film, o którym pisał kolega Kindżał to Muzułmanin" z 1994 roku. Warto obejrzeć.Pozdrawiam
doecek Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 Hehe Woytas, dobrze żeś to ujął. Podobnie ma się sprawa z żołnierzami amerykańskimi w Wietnamie. Do tej pory nie odnalazło się około 1,681 osób. Wiem skądinąd, że od czasu uruchomienia Google Earth sporo weteranów tamtej wojny przeczesuje centymetr po centymetrze mapy Wietnamu, Laosu i Kambodży w poszukaniu ukrytych obozów jenieckich. Coś musi być na rzeczy, bo co jakiś czas pojawiają się wzmianki w prasie amerykańskiej na ten temat. Są jednak skutecznie blokowane przez odpowiednich", z powodów politycznych. Cóż, godny pożałowania szowinizm. Może niech jednak wyślą tam Rambo ?Swoją drogą niezły dżem by się zrobił gdyby ktoś dostarczył do TV zdjęcia takiego obozu, istniejącego obecnie. Ciekawe czy wuj sam wybrałby się tam ponownie na wycieczkę z M4A1 pod pachą ? Niby nie włazi się dwa razy do tej samej rzeki. Ale amerykańcy też są czasem nieobliczalni.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.