czarnuch12km Napisano 30 Listopad 2012 Napisano 30 Listopad 2012 ciekaw jestem skąd się biorą takie listy bez urazy ale przecież to jest chore
HUBERTUS 1656 Napisano 1 Grudzień 2012 Napisano 1 Grudzień 2012 ciekaw jestem skąd się biorą takie listy bez urazy ale przecież to jest chore" Kolego z Wikipedii
Czlowieksniegu Napisano 1 Grudzień 2012 Napisano 1 Grudzień 2012 Ale co takowa lista ma do powojennych ekshumacji?
HUBERTUS 1656 Napisano 1 Grudzień 2012 Napisano 1 Grudzień 2012 Jak dodamy rządzących wówczas kacyków z PZPR i lokalnych działaczy tej wszechwładnej partii plus ci mili panowie z UB to otrzymamy odpowiedzialnych za większość wynaturzeń w tym okresie.
Erih Napisano 1 Grudzień 2012 Napisano 1 Grudzień 2012 Z tego wynika że Wikipędię należy omijać szerokim łukiem. Chyba że samemu jest się w stanie zweryfikować co tam pisze.I nie mam na myśli tylko haseł polityczno-hstorycznych ale i wiele technicznych. Po prostu żal ściska...
HUBERTUS 1656 Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 Oj tam żal...Grunt to perfidnie oddać sowietom namiestników jako odpowiedzialnych za tę niestaranną ekshumację :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.