acer Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Pantera to chyba ta znana krajowa replika ?Co do Goliata to rozumiem że chodzi o ten jeżdżący oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustav Hirsch Napisano 23 Wrzesień 2012 Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Byłem tym razem w ramach GRH Widownia - i mimo to znalazłem się dosłownie w centrum wydarzeń, bo jednocześnie broniła się jedna barykada na Długiej od strony Starówki, druga od strony Arsenału, a trzecia na Pl. Krasińskich od strony Dworca Gdańskiego. Jedno, czego żałowałem, to że nie mam kapelusza, który mógłbym zdjąć przed organizatorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 23 Wrzesień 2012 Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Ma ktoś może dostęp do zdjęć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 23 Wrzesień 2012 Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Acer w Polsce są dwie repliki panter. a tu Była Kolegi Koteckiego, a goliath to tez replika, ale jak to ten o którym myslę to wykonana super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 23 Wrzesień 2012 Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Myślę Fudexie że się nie obrazisz :)http://www.youtube.com/watch?v=q0X0EmBbKPs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 24 Wrzesień 2012 Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Wiem Okejos że istnieją dwie repliki. Nawet w podobnych malowaniach.Która jest która rozpoznałem po małych kołach napędowych.Chyba je zostawiono żeby się odróżniała od drugiej Pantery :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 24 Wrzesień 2012 Share Napisano 24 Wrzesień 2012 jeszcze jedna drobna różnica - zimmerit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fudex67 Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 @Seeteufel - to tylko zajawka filmu. Może za jakiś czas wyprodukuję coś więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 http://www.youtube.com/watch?v=of5LdiXMZlw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 byłem i widziałem,szkoda tylko że słabo rozreklamowane,mało ludzi było, moim skromnym zdaniem.w wolnej chwili wrzucę parę zdjęć m.in. panterki,goliata,sdkfz-eta.sporo osób z widowni było przypadkiem,no i byli wszędobylscy turyści z Japonii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 jedni przyjeżdżają autokarem inni panterą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 # Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 trzech na motórze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 po zaprawkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 #. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 G2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 ja już go gdzieś widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 to tyle,z tego co wynikło z rozmów to podobno przymierzają się do budowy repl. iger-1".a pantera na pierwszy rzut oka robi jednak wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 Tadeusz,wejdź proszę na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.