acer Napisano 21 Wrzesień 2012 Napisano 21 Wrzesień 2012 Pantera to chyba ta znana krajowa replika ?Co do Goliata to rozumiem że chodzi o ten jeżdżący oryginał.
Gustav Hirsch Napisano 23 Wrzesień 2012 Napisano 23 Wrzesień 2012 Byłem tym razem w ramach GRH Widownia - i mimo to znalazłem się dosłownie w centrum wydarzeń, bo jednocześnie broniła się jedna barykada na Długiej od strony Starówki, druga od strony Arsenału, a trzecia na Pl. Krasińskich od strony Dworca Gdańskiego. Jedno, czego żałowałem, to że nie mam kapelusza, który mógłbym zdjąć przed organizatorami.
okejos Napisano 23 Wrzesień 2012 Napisano 23 Wrzesień 2012 Acer w Polsce są dwie repliki panter. a tu Była Kolegi Koteckiego, a goliath to tez replika, ale jak to ten o którym myslę to wykonana super
Seeteufel Napisano 23 Wrzesień 2012 Napisano 23 Wrzesień 2012 Myślę Fudexie że się nie obrazisz :)http://www.youtube.com/watch?v=q0X0EmBbKPs
acer Napisano 24 Wrzesień 2012 Napisano 24 Wrzesień 2012 Wiem Okejos że istnieją dwie repliki. Nawet w podobnych malowaniach.Która jest która rozpoznałem po małych kołach napędowych.Chyba je zostawiono żeby się odróżniała od drugiej Pantery :D
fudex67 Napisano 27 Wrzesień 2012 Napisano 27 Wrzesień 2012 @Seeteufel - to tylko zajawka filmu. Może za jakiś czas wyprodukuję coś więcej :)
srg.steiner Napisano 30 Wrzesień 2012 Napisano 30 Wrzesień 2012 byłem i widziałem,szkoda tylko że słabo rozreklamowane,mało ludzi było, moim skromnym zdaniem.w wolnej chwili wrzucę parę zdjęć m.in. panterki,goliata,sdkfz-eta.sporo osób z widowni było przypadkiem,no i byli wszędobylscy turyści z Japonii :)
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Napisano 1 Październik 2012 jedni przyjeżdżają autokarem inni panterą
srg.steiner Napisano 1 Październik 2012 Napisano 1 Październik 2012 to tyle,z tego co wynikło z rozmów to podobno przymierzają się do budowy repl. iger-1".a pantera na pierwszy rzut oka robi jednak wrażenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.