BARON 77 Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Strzecharstwo ;)http://www.photoblog.pl/strzecharstwo/139812818 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Niech wam będzie.Piece kaflowe buduję-Zdun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 19 Grudzień 2012 Share Napisano 19 Grudzień 2012 Geolog :).. spec. mineralogia i petrografia. Ale w zawodzie nie pracuje :).. robie zupełnie cos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
excavator Napisano 26 Grudzień 2012 Share Napisano 26 Grudzień 2012 Teraz jaZ racji wykonywanego zawodu, mój nick nawiązałem do tego czym się zajmuje na codzieńA więc kopareczki kołowe i gąsienicowe- im większe tym lepsze- my operatorzy lubimy jak mają powera i spalają hektolitry paliwaLokalizacja Wrocław-Oława oraz okolicetak też można:http://www.youtube.com/watch?v=ohg0KmtcP-Ihttp://www.youtube.com/watch?v=VTQ3RI0vcQY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 26 Grudzień 2012 Share Napisano 26 Grudzień 2012 mOJA PRACA TEŻ ZWIĄZANA JEST Z KOPANIEM" ale innym.... nadzoruję roboty drążenia TBM-em tuneli metra.Pozdrawiam serdecznie z okazji Świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 26 Grudzień 2012 Share Napisano 26 Grudzień 2012 Sterownia TBM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 26 Grudzień 2012 Share Napisano 26 Grudzień 2012 Na Wileńskim TBM Wisła" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trasher Napisano 26 Grudzień 2012 Share Napisano 26 Grudzień 2012 Wyuczony : Technik - EkonomistaWykonywany : Strażnik Muzealny M.N.Kraków W wolnych chwilach saper amator (doświadczony.. ;D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Grudzień 2012 Share Napisano 26 Grudzień 2012 Jako że w wolnych chwilach grywam na imprezach, to w sylwestra impreza w Wałbrzychu :D Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 26 Grudzień 2012 Share Napisano 26 Grudzień 2012 wracając do tematu, to na kuroniówce" stolarz, lakiernik jestem niestety! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 26 Grudzień 2012 Share Napisano 26 Grudzień 2012 sonic!tak z ciekawości tylko pytam.grywasz na imprezach jako DJ, czy konkretnie na instrumencie jakimś w zespole?to przecież też zawód jest i zarobek niekiepski z imprez! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Grudzień 2012 Share Napisano 26 Grudzień 2012 De jot :DJest nas dwóch w teamie. Muzyka, nagłośnienie, oświetlenie i konferansjerka :)Pomału odchodzi się od klasycznych zespołów. Sam takowy miałem na weselu i teraz wspominając z żoną zdecydowali byśmy się raczej na dj'a. A wykonanie czarne oczy" wokalisty śni mi się po nocach :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 podziękował za odp.czyli człowiek orkiestra jesteś!a ja, te klasyczne zespoły z rozrzewnieniem wspominam!ojciec chrzestny" i iały miś" szlagierami były!pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 Jest tu jakiś drwal? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 z tego miejsca steruje się TBM-em.... kret Anna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 Krzysiek9595 2012-12-26 15:03:49 Sterownia TBMMusi kasak Ci zawinęli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 jest tak ciasno że, tam swobodnie może się poruszać tylko zegarek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me109 Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 sonicsquad..fajne zajęcie.Kiedyś ja i mój zespół (blues rockowy) mieliśmy propozycję zagrania dla znanego ówcześnie bossa mafijnego na sylwestra za 25000zł.(Tak,dwadzieścia pięć tysięcy złotych).Po naradzie z kolegami wymyśleliśmy że mamy już zajęty termin i bardzo żałujemy:)Po prostu jak raz wejdziesz w to środowisko trudno się wydostać z zobowiazań.Kasy szkoda było ale okazało się że miesiąc póżniej dostaliśmy kontrakt na zagranie koncertu na prapremierę płyty M.Jacksona z firmy Sony Music Poland za podobne pieniądze.Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piorado Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Dekarz stolarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zagadank Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 A technolog-programista obrabiarek CNC był? Pytanko do kolegi sahara" - a w której narzędziowni jeśli wolno wiedzieć? Tworzywo czy aluminium? U mnie do metalu foremki i kokilki - samochodówka 99%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 27 Marzec 2013 Autor Share Napisano 27 Marzec 2013 a takie pytanie do kolegów stolarzy ja robie schody a kepie ktoś trumny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Mój znajomy poklepał raz trumnę, jak teściową chowali.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystiano Napisano 28 Marzec 2013 Share Napisano 28 Marzec 2013 Ja nie klepie ale kiedyś pracowałem w zakładzie pogrzebowym [-: .Zawód mechanik pojazdów wysokoprężnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tirmant Napisano 28 Marzec 2013 Share Napisano 28 Marzec 2013 ślusarz-spawacztechnik mechanikmgr ekonomiiwykonywany inspektor ds bhp i ppoż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 28 Marzec 2013 Share Napisano 28 Marzec 2013 zawód -rozbieracz-wykrawacz,znaczy się żeżnik.ostatnie 7 lat holandia,obecnie ,,wczasy,, w kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.