Skocz do zawartości

Takie tam moje żale i propozycje.

barov

Rekomendowane odpowiedzi

Mi brakuję jakiegoś prostego komunikatora przez który można by pisać do osób z forum.
Często jest tak że ktoś nie ma już maila przez który zakładał konto ,albo ma zablokowane servery z których dostawał spam i teraz ciężko jest się dogadać :/
Podpisuje się oczywiście jeszcze pod tą możliwością edytowania hasła ,bo też czasami trzaskam literówki itp.
PZDR

Panowie ... drobne literówki nie są żadnym problemem - każdemu się zdarzają, jak się szybko pisze ...to ani wstyd, ani grzech.

nawet sam woytas rzadko kiedy używa polskich znaków, ja też czasem połknę" jakąś literkę :)) - to normalne i tak się zdarza.

gorzej, jak ktoś wali błędy ortograficzne - jeden byk to nie wstyd, ale są mistrzowie, którzy nawet w literce i" potrafią strzelić babola ... to już wstyd ...

zresztą na temat ortografii było wiele mówione na HP. my specjalnie z tym nie walczymy jak na innych forach, bo to walka z wiatrakami.

Jak się uda wyłapać na czas - poprawiamy w tytułach, choć często bywa, że sami Userzy w kikunastu postach zjadą" autora za babola.

Oj był czat i źle się skończył bo po prostu niektórzy nie dorośli do tego by korzystać z internetu. Były bany i wielkie przeprosiny. Powiem tak i nie zdradzę żadnej tajemnicy - przynajmniej przez jakiś czas forum pozostanie takie jakie jest. Żadnych figlimigli itp. No chyba, że przyciśniecie tego kogo trzeba :)

• 6 months later...
to, że napiszesz post pod postem - to żadna tragedia.
Są asy na Forum, którzy w ciągu 5 minut napiszą 6-7 postów lub więcej - nazywane czasem floodowanie", a po ludzku - nabijaniem licznika - a to już jest niemile widziane.
Dlatego czasem prościej jest zastanowić się co chcemy napisać, sprawdzić poprawność, czy swoim postem w miarę wyczerpujemy temat lub myśl - aby to miało sens i tzw. ęce i nogi".

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie