Hansdekawka Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 A czy zeszłoroczny patent na spotkanie się sprawdził?
rabat Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 Będę dzień wcześniej i jestem chętny aby się spotkać w większym gronie.
shadowN Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 kto rozwalił jarocin i robi woodstockowy biznes o tym wiadomo od dawna.
XaXers Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Napisano 26 Czerwiec 2012 Ja planuję jechać na stopa:) od Bugu aż po samą Odrę:)
bazant1343 Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 XaXers z jakiego regionu Bugu pochodzisz?
Hansdekawka Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 To szykujesz se piękną wycieczkę.Powodzenia!
erwin1 Napisano 3 Lipiec 2012 Napisano 3 Lipiec 2012 Róbta co chceta" - no i niektórzy ,szczególnie młodzi , mogą to potraktować dosłownie ;))
sonicsquad Napisano 3 Lipiec 2012 Napisano 3 Lipiec 2012 Mniemam, że to jakieś ogłoszenie parafialne....
erwin1 Napisano 3 Lipiec 2012 Napisano 3 Lipiec 2012 Nie koniecznie. Nie jest tajemnicą że na taką imprezę zjeżdżają różne męty i handlarze różnego syfu także lepiej uważać na swoje pociech i odpowiednio przygotować je na różne sytuacje .
ZUBIKED Napisano 3 Lipiec 2012 Napisano 3 Lipiec 2012 więc drogi przyjacielu pilnuj swoje pociechy i nie mędrkuj
s_boj Napisano 3 Lipiec 2012 Napisano 3 Lipiec 2012 Na imprezę zjeżdża kilkaset tysięcy ludzi. Wyobraź sobie kilkusettysięczne miasto bez męta i dilera. Potem dojdziesz do wniosku, że strach dzieciaka we własnym mieście puścić na ulicę.
greg1 Napisano 3 Lipiec 2012 Napisano 3 Lipiec 2012 Był tylko jeden Woodstock, w 69-ym, i więcej takiego już nie będzie:)
Tuszek Napisano 4 Lipiec 2012 Napisano 4 Lipiec 2012 Raz byłem na woodstocku i podziękuję. Smród, brud i zgnilizna ;)
Hansdekawka Napisano 4 Lipiec 2012 Napisano 4 Lipiec 2012 Każdy widzi to co chce zobaczyc!!!Cieszę się,że na imprezę nie przyjedziesz.No i mam ogromną prośbę : NIE WYPOWIADAJ SIĘ WIĘCEJ NA TEN TEMAT!!!
ZUBIKED Napisano 5 Lipiec 2012 Napisano 5 Lipiec 2012 Nie już swoje wyjeździłem byłem na ośmiu z Czymanowem włącznie. A tak serio to czasu mi brak. Ale miło że ktoś od nas jedzie :)Dla tych co im śmierdzi. Na Boga a czego sie spodziewałes po darmowej imprezie. Nie płaci za nic i jeszcze żąda czystości. Do tych co miby męty wszelkiej maści widzą na Przystanku Woodstok. To powiem Ci tak na woodstoku ukradli mi śpiwór a na pielgrzymce portfel. Racja też , był jeden Woodstok w 69 . Bo ten nasz to Przystanek WoodstokNa pohubel
Ziemianka Napisano 5 Lipiec 2012 Napisano 5 Lipiec 2012 Pół nocy na Woodstocku `08 przesiedziałem na komisariacie po tym jak złapaliśmy na polu namiotowym grupe miejscowych złodziejaszków (ci byli akurat z Rzepina), obrabiali namioty, dopadliśmy gówniarzy i odprowadziliśmy na punkt niebieskiego patrolu.Generalnie złodziejstwo jak wszędzie gdzie są ludzie, trzeba uważać i tyle.Za lekkomyślność się płaci.
vojtaz2 Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 W tym roku biorę 40 metrów ogrodzenia, flagę jeszcze mam w planach, będę stał w tym samym miejscu co rok temu, te samo auto i ten sam kemping :)
kloki Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 Ja się również pojawię z całą świta, w tym kolegą po fachu". Odnośnie niego jest taka smieszna anegdota z zeszłego roku, jak poleciał z grubszą sprawą" do ziemianki i przyniósł nosidło na 75 mm. od KwK 40 :) Także teren ciekawy i pod tym względem. My akurat mielismy oboz w tym lesie za sceną.Pozdr!
HałaBała Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 Ja jadę oczywiście :) ze sporą ekipką ze Świnoujścia.Będzie flaga z napisem Świnoujście
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.