Skocz do zawartości

Przystanek WOOSDTOCK 2012

XaXers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie koniecznie. Nie jest tajemnicą że na taką imprezę zjeżdżają różne męty i handlarze różnego syfu także lepiej uważać na swoje pociech i odpowiednio przygotować je na różne sytuacje .

Na imprezę zjeżdża kilkaset tysięcy ludzi. Wyobraź sobie kilkusettysięczne miasto bez męta i dilera. Potem dojdziesz do wniosku, że strach dzieciaka we własnym mieście puścić na ulicę.

Nie już swoje wyjeździłem byłem na ośmiu z Czymanowem włącznie. A tak serio to czasu mi brak. Ale miło że ktoś od nas jedzie :)

Dla tych co im śmierdzi. Na Boga a czego sie spodziewałes po darmowej imprezie. Nie płaci za nic i jeszcze żąda czystości.
Do tych co miby męty wszelkiej maści widzą na Przystanku Woodstok. To powiem Ci tak na woodstoku ukradli mi śpiwór a na pielgrzymce portfel.
Racja też , był jeden Woodstok w 69 . Bo ten nasz to Przystanek Woodstok

Na pohubel

Pół nocy na Woodstocku `08 przesiedziałem na komisariacie po tym jak złapaliśmy na polu namiotowym grupe miejscowych złodziejaszków (ci byli akurat z Rzepina), obrabiali namioty, dopadliśmy gówniarzy i odprowadziliśmy na punkt niebieskiego patrolu.
Generalnie złodziejstwo jak wszędzie gdzie są ludzie, trzeba uważać i tyle.
Za lekkomyślność się płaci.

Ja się również pojawię z całą świta, w tym kolegą po fachu".

Odnośnie niego jest taka smieszna anegdota z zeszłego roku, jak poleciał z grubszą sprawą" do ziemianki i przyniósł nosidło na 75 mm. od KwK 40 :) Także teren ciekawy i pod tym względem. My akurat mielismy oboz w tym lesie za sceną.

Pozdr!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie