Hansdekawka Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 A czy zeszłoroczny patent na spotkanie się sprawdził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Będę dzień wcześniej i jestem chętny aby się spotkać w większym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Piwo mi przywieź i regionalnego japcoka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 kto rozwalił jarocin i robi woodstockowy biznes o tym wiadomo od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Ja planuję jechać na stopa:) od Bugu aż po samą Odrę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 26 Czerwiec 2012 Share Napisano 26 Czerwiec 2012 total8, masz alternatywe , Przystanek Jezus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazant1343 Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 XaXers z jakiego regionu Bugu pochodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2012 mieszkam 20km od Terespola:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 To szykujesz se piękną wycieczkę.Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 Znalezione :>Chłopaki uważajcie na siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 Róbta co chceta" - no i niektórzy ,szczególnie młodzi , mogą to potraktować dosłownie ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 Mniemam, że to jakieś ogłoszenie parafialne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 Nie koniecznie. Nie jest tajemnicą że na taką imprezę zjeżdżają różne męty i handlarze różnego syfu także lepiej uważać na swoje pociech i odpowiednio przygotować je na różne sytuacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 więc drogi przyjacielu pilnuj swoje pociechy i nie mędrkuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 Na imprezę zjeżdża kilkaset tysięcy ludzi. Wyobraź sobie kilkusettysięczne miasto bez męta i dilera. Potem dojdziesz do wniosku, że strach dzieciaka we własnym mieście puścić na ulicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg1 Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 Był tylko jeden Woodstock, w 69-ym, i więcej takiego już nie będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 Raz byłem na woodstocku i podziękuję. Smród, brud i zgnilizna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 Każdy widzi to co chce zobaczyc!!!Cieszę się,że na imprezę nie przyjedziesz.No i mam ogromną prośbę : NIE WYPOWIADAJ SIĘ WIĘCEJ NA TEN TEMAT!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 4 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2012 ZUBIKED wybierasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Nie już swoje wyjeździłem byłem na ośmiu z Czymanowem włącznie. A tak serio to czasu mi brak. Ale miło że ktoś od nas jedzie :)Dla tych co im śmierdzi. Na Boga a czego sie spodziewałes po darmowej imprezie. Nie płaci za nic i jeszcze żąda czystości. Do tych co miby męty wszelkiej maści widzą na Przystanku Woodstok. To powiem Ci tak na woodstoku ukradli mi śpiwór a na pielgrzymce portfel. Racja też , był jeden Woodstok w 69 . Bo ten nasz to Przystanek WoodstokNa pohubel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemianka Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Pół nocy na Woodstocku `08 przesiedziałem na komisariacie po tym jak złapaliśmy na polu namiotowym grupe miejscowych złodziejaszków (ci byli akurat z Rzepina), obrabiali namioty, dopadliśmy gówniarzy i odprowadziliśmy na punkt niebieskiego patrolu.Generalnie złodziejstwo jak wszędzie gdzie są ludzie, trzeba uważać i tyle.Za lekkomyślność się płaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Hansdekawka, to do mnie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 W tym roku biorę 40 metrów ogrodzenia, flagę jeszcze mam w planach, będę stał w tym samym miejscu co rok temu, te samo auto i ten sam kemping :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 Ja się również pojawię z całą świta, w tym kolegą po fachu". Odnośnie niego jest taka smieszna anegdota z zeszłego roku, jak poleciał z grubszą sprawą" do ziemianki i przyniósł nosidło na 75 mm. od KwK 40 :) Także teren ciekawy i pod tym względem. My akurat mielismy oboz w tym lesie za sceną.Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HałaBała Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 Ja jadę oczywiście :) ze sporą ekipką ze Świnoujścia.Będzie flaga z napisem Świnoujście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.