woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 W lutym dostałeś - więc do roku parę miesięcy zostało. Co jakiś czas robimy amnestię i jest ok.A troli na forum jak wiesz nie brakuję. Nowe konto i wio. Ale jakoś sobie radzimy z nimi :)
sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Kartki na forum potrafią znikać. Ale w jakich okolicznościach?Co do forumowych multikont - na to stosuje się blokadę IP.
saperfts Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Sonic ale co jesli tak jak ja ktos ma zmienne IP? wtedy blokada może nieposkutkowac:)
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Całą końcówkę się blokuje.A jak nie działa to tez są sposoby - ale to już nasza tajemnica...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 i jestem podatny na korupcję - przy każdym spotkaniu :)
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Barov-w załączniku lekturaO amnestii już nieraz byłohttp://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=amnestia&ws=txt&id_forum=8&forum=onNoście swoje kartki z dumą:) Tak jak robili to przed Wami inni,zanim ich nie zresocjalizowano:)(Prawda Visku?)Info o kartkach/ostrzeżeniach winno dojść na maila do którego jest przypisany nick.W tym roku było trochę problemów z działaniem forum,mogły się gdzieś zagubićPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 20:12 09-06-2012
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Ja już tego problemu nie mam:)Ale teczki mi nie wyczyścili więc za 20lat będę się tłumaczył przed lustracyjnym:)
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Hebda- o Tobie to można sporą encyklopedię wydać...
sigis3 Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Jasne, można sobie pożartować z kartek, ale problem jest. Są tu (były) osoby o temperamencie i poglądach, z którymi osobiście często się nie zgadzam. Ale potrafią (-iły) i chciały napisać coś sensownego, jeśli chodzi o identyfikację. Nie uważacie, że proste wywalanie takich osób to jednak jakaś strata? Poziom, zwłaszcza id, od tego nie rośnie, co niestety ostatnio daje się zauważyć.
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Wywalanie to naprawdę ostateczność, której staramy się uniknąć.
zbyniek Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 A mogę poznać swoją historię zasług? :D ino żeby tak dyskretnie: na poooocztęę wyyysłać, czy jakoś tak :) Bo już grzeczny jestem! - chyba, że wchodzę na kompa w stanie za który zabierają prawko, to zdarzy mi się napisać coś z głębi duszy :D pozdr
erwin1 Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 To ja zapytam w imieniu mojego kolegi Marcina ksywka panzerhrabia" on już tą jedną żółtą kartkę ma jak mi się wydaje ze dwa latka chyba :( ?! Można by coś z tym zrobić bo kolega ostatnio grzeczny jak aniołek ;))?
tyfus Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 woytas - warto przemyśleć ogólną amnestię i zdjęcie max do dwóch kartek, jak ..... Polska zostanie mistrzem Europy :))
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Szklana kula mi podpowiada, że ... ie ma takiego numeru".
krank Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Darku a ja myślę że można zaryzykować i zdjąć po dwie kartki , jak ..... Polska wyjdzie z grupy :):):)
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Zbyniek,miałeś amnestie że bana za tyle kartek nie miałeś albo mnie coś ominęło?:)Poszło na maila poszukiwacz..."
tyfus Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 tja ... może jeszcze podrapać ? może przytulić ?
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Jak zostanie mistrzem europy-popieramTylko co Bocian na to..
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Woytas ja z chęcią bym złożył Ci ofertę korupcyjną jednak nie wiem jak Twoi koledzy by się na to zapatrywali;)"Zależy jaki procent odpali:)ostatnio miałem urodziny więc może tak prezent?;]"Są dwa rodzaje do wyboru:żółty,czerwonyNawet opcja dla daltonistów-stąd cyferka w kwadraciku:)Jedni noszą by się wyróżnić,drudzy się wyróżnili by nosić.."
zbyniek Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 Dzięki Hebda, i tak nic tego nie kumam, może za dużo browarów. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.