Skocz do zawartości

kartki" na forum i ich data ważnośći"

barov

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W lutym dostałeś - więc do roku parę miesięcy zostało. Co jakiś czas robimy amnestię i jest ok.
A troli na forum jak wiesz nie brakuję. Nowe konto i wio. Ale jakoś sobie radzimy z nimi :)
  • Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Barov-w załączniku lektura

O amnestii już nieraz było
http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=amnestia&ws=txt&id_forum=8&forum=on

Noście swoje kartki z dumą:) Tak jak robili to przed Wami inni,zanim ich nie zresocjalizowano:)
(Prawda Visku?)

Info o kartkach/ostrzeżeniach winno dojść na maila do którego jest przypisany nick.
W tym roku było trochę problemów z działaniem forum,mogły się gdzieś zagubić

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 20:12 09-06-2012

Napisano
Jasne, można sobie pożartować z kartek, ale problem jest. Są tu (były) osoby o temperamencie i poglądach, z którymi osobiście często się nie zgadzam. Ale potrafią (-iły) i chciały napisać coś sensownego, jeśli chodzi o identyfikację.

Nie uważacie, że proste wywalanie takich osób to jednak jakaś strata? Poziom, zwłaszcza id, od tego nie rośnie, co niestety ostatnio daje się zauważyć.
Napisano
A mogę poznać swoją historię zasług? :D ino żeby tak dyskretnie: na poooocztęę wyyysłać, czy jakoś tak :) Bo już grzeczny jestem! - chyba, że wchodzę na kompa w stanie za który zabierają prawko, to zdarzy mi się napisać coś z głębi duszy :D pozdr
Napisano
To ja zapytam w imieniu mojego kolegi Marcina ksywka panzerhrabia" on już tą jedną żółtą kartkę ma jak mi się wydaje ze dwa latka chyba :( ?! Można by coś z tym zrobić bo kolega ostatnio grzeczny jak aniołek ;))?
Napisano
Woytas ja z chęcią bym złożył Ci ofertę korupcyjną jednak nie wiem jak Twoi koledzy by się na to zapatrywali;)"

Zależy jaki procent odpali:)

ostatnio miałem urodziny więc może tak prezent?;]"

Są dwa rodzaje do wyboru:żółty,czerwony
Nawet opcja dla daltonistów-stąd cyferka w kwadraciku:)

Jedni noszą by się wyróżnić,drudzy się wyróżnili by nosić.."

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie