woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 W lutym dostałeś - więc do roku parę miesięcy zostało. Co jakiś czas robimy amnestię i jest ok.A troli na forum jak wiesz nie brakuję. Nowe konto i wio. Ale jakoś sobie radzimy z nimi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Kartki na forum potrafią znikać. Ale w jakich okolicznościach?Co do forumowych multikont - na to stosuje się blokadę IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Sonic ale co jesli tak jak ja ktos ma zmienne IP? wtedy blokada może nieposkutkowac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Całą końcówkę się blokuje.A jak nie działa to tez są sposoby - ale to już nasza tajemnica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 i jestem podatny na korupcję - przy każdym spotkaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Barov-w załączniku lekturaO amnestii już nieraz byłohttp://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=amnestia&ws=txt&id_forum=8&forum=onNoście swoje kartki z dumą:) Tak jak robili to przed Wami inni,zanim ich nie zresocjalizowano:)(Prawda Visku?)Info o kartkach/ostrzeżeniach winno dojść na maila do którego jest przypisany nick.W tym roku było trochę problemów z działaniem forum,mogły się gdzieś zagubićPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 20:12 09-06-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 E tam.Poznęcamy się jeszcze nad Tobą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Ja już tego problemu nie mam:)Ale teczki mi nie wyczyścili więc za 20lat będę się tłumaczył przed lustracyjnym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Hebda- o Tobie to można sporą encyklopedię wydać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Jasne, można sobie pożartować z kartek, ale problem jest. Są tu (były) osoby o temperamencie i poglądach, z którymi osobiście często się nie zgadzam. Ale potrafią (-iły) i chciały napisać coś sensownego, jeśli chodzi o identyfikację. Nie uważacie, że proste wywalanie takich osób to jednak jakaś strata? Poziom, zwłaszcza id, od tego nie rośnie, co niestety ostatnio daje się zauważyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Wywalanie to naprawdę ostateczność, której staramy się uniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 A mogę poznać swoją historię zasług? :D ino żeby tak dyskretnie: na poooocztęę wyyysłać, czy jakoś tak :) Bo już grzeczny jestem! - chyba, że wchodzę na kompa w stanie za który zabierają prawko, to zdarzy mi się napisać coś z głębi duszy :D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 To ja zapytam w imieniu mojego kolegi Marcina ksywka panzerhrabia" on już tą jedną żółtą kartkę ma jak mi się wydaje ze dwa latka chyba :( ?! Można by coś z tym zrobić bo kolega ostatnio grzeczny jak aniołek ;))? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 woytas - warto przemyśleć ogólną amnestię i zdjęcie max do dwóch kartek, jak ..... Polska zostanie mistrzem Europy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Szklana kula mi podpowiada, że ... ie ma takiego numeru". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 koko kartka spoko " ,,,, hahahh ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Darku a ja myślę że można zaryzykować i zdjąć po dwie kartki , jak ..... Polska wyjdzie z grupy :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Zbyniek,miałeś amnestie że bana za tyle kartek nie miałeś albo mnie coś ominęło?:)Poszło na maila poszukiwacz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 a znacie zapis nutowy hymnu na EURO 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 tja ... może jeszcze podrapać ? może przytulić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Jak zostanie mistrzem europy-popieramTylko co Bocian na to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 i zasmażka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Woytas ja z chęcią bym złożył Ci ofertę korupcyjną jednak nie wiem jak Twoi koledzy by się na to zapatrywali;)"Zależy jaki procent odpali:)ostatnio miałem urodziny więc może tak prezent?;]"Są dwa rodzaje do wyboru:żółty,czerwonyNawet opcja dla daltonistów-stąd cyferka w kwadraciku:)Jedni noszą by się wyróżnić,drudzy się wyróżnili by nosić.." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Dzięki Hebda, i tak nic tego nie kumam, może za dużo browarów. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.