sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 W hurtowni spokój. Koledzy leżeli bykiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Jechałem wczoraj przed 19 do pracy ....... ulice wymarłe , szok ;-), nawet niemcy którzy okupują molochy i stacje benzynowe przez cały dzień , ich rówież wymiotło , szok ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Hebda 2012-06-09 17:25:39 - gastronomii? Znaczy się do knajpy w cywilizowany sposób zbombardować się poszedłeś? I Tobie jeszcze za to płacą??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 E tam - mówią mu kierowniku...Frytki do tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 A widzisz yeti,przekwalifikowałem się na kucharza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Kulciaki?Koty wyłapane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 W dup...e to mam !!! A jak !!! "Cytat z Jerry Springer-The Opera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Hebda chciał się załapać na dziecięcą eskortę" z McDonalds:-) Zdecydowanie za późno!A na marginesie, to chłopiec co niósł piłkę przed otwarciem meczu chodzi z moim synem do klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Hebda- znaczy się zostałeś kapo w McD.?Woytas- koty, moje", czekają na Ciebie. Nawet bezpańskie okoliczne ogródkowe dokarmiam, bo podobno Ty wyposzczony teraz chodzisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 jak dla mnie Euro to tylko komercja , czysty biznes i sposób zarobku, i pokazanie sztucznego patriotyzmu" przez wieszanie flag, znakowanie aut itd itd. I szczerze powiedziawszy mogłoby się nieobyć PS:a teraz możecie mnie linczowac pozdr Michał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Włączam telewizję- Euro, włączam radio- Euro, czytam gazetę- Euro, otwieram lodówkę- Euro. Aż boję się jutro wykopać dołek, bo zobaczę tam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 a zarabiasz w złotówkach?Więc poznaj siłę swoich pieniędzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Yeti w McD nie ma stanowisk,jest pracownik restauracji"A kucharz to kucharz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Jaka restauracja?W restauracji to kelner śmiga - w mc to nie wrzucać tacy do kosza :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 ja jakoś nie lubię :( jak dla mnie to śmiało można zaorać i buraki posadzić :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Lepszy bazar niż pyry na murawieWoytas,tajemnica,by reklamy nie robić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Najważniejsze, że płaci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel M. Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Nie tylko nie lubię ale wręcz nienawidzę piłki nożnej , podobnie zresztą jak Unii Europejskiej i euro . Jak miałem jeszcze w domu telewizję to kiedy przypadkiem wszedłem na kanał gdzie leciał mecz to bardzo szybko ten kanał opuszczałem . Ogólnie nie interesuję się i nie ekscytuję sportem choć uczciwie muszę przyznać , że za dzieciaka raz oglądałem tak piąte przez dziesiąte jakiś mundial w 1982 roku , który odbywał się bodajże w Hiszpanii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Polska: Kamerun 0:0Polska: Włochy 0:0Polska: Peru 5:1Polska: Belgia 3:0Polska: ZSRR 0:0Polska: Włochy 0:2 :(Polska: Francja 3:2To były mistrzostwa - całe osiedle się trzęsło jak Boniek Belgom ładował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Bo dobra Polska piłka skończyła się właśnie w tamtej dekadzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Hebda- ja już wolę BK czy KFC. Choć kanapka szefa (?) czyli ta padlina z pieczarkami Wam wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Jakim Wam"?Ja w tym syfie nie pracuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Dobra dobra- żadna praca nie hańbi, choć każda dziwnie męczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Włączam demoty-cała strona o euro, patrzę na chodnik- auto z chorągiewkami na euro, otwieram okno- słyszę wuwuzela, wbijam na odkrywcy-pierwszy post-euro. AAAArghhhhhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Może i męczyć,byle za dużo złotówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.