Skocz do zawartości

Euro 2012 jaki wynik naszych?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
w niższych ligach wśród kibiców" jest takie powiedzenie : a meczyku bez sztachety to jak w dżungli bez maczety" a czasem mówi się a meczyku bez maczety jak na disco bez sztachety" - w zależności od kultury kibicowania" i upodobań fanów" ;) pozdrawiam.

Odnośnie zakończonego meczu to niewiele się pomyliłem :) i wygląda na to , że jeżeli Niemcy wygrają z Holendrami (czego szczerze im życzę) w grze o awans zostaną Dania i Portugalia...
ćwierćfinałowe pary:
Polska -Niemcy
Rosja - Portugalia.

Co do sztachetowych imprez:
Wchodzi facet na dyskotekę, a ochroniarz się go pyta:
- Ma Pan pistolet?
- Nie
- A może ma Pan nóż?
- Nie
- Siekierę?
- Nie
- Kastecik?
- Nie, nie mam nic.
Ochroniarz rozbija butelkę, daje mu ubitą szyjkę i mówi:
- Cholera! Weź Pan chociaż to!…

Holandia dostaje po dupie - 2 w plecy.

Pierwsze burdy stadionowe w Polsce zarejestrowano jeszcze przed wojną, kiedy to z jednego na drugi sektor poleciały kurczaki - bodajże w Krakowie :) czytałem kiedyś fajny artykuł właśnie o kibolach w okresie międzywojennym, niestety nie mogę znaleźć artykułu.

zbyniek jak chcesz to mogę Ci coś znaleźć odnośnie krakowskich kibiców... najlepsze były derby okupacyjne" kiedy kibice pasów" i późniejszego GTSu skoczyli sobie do gardeł-dowódcą garnizonu niemieckiego był Austriak-fan piłki kopanej , który potrafił zrozumieć animozje i pod żadnym pozorem zabronił przeszkadzać"...eh ...a teraz dresy i maczety...

Rajtar, jeżeli możesz to proszę, z chęcią poczytam trochę historii.

Co do tych maczet to prawda, w Krakowie jest niebezpiecznie, ale wydaje mnie się, że kibicerstwo" to przykrywka jakiejś grubszej sprawy, bo nikt normalny nie ciąłby maczetą człowieka z barwy klubowe. pozdr

2:1 dla Naszych ! po ciężkim meczu... będziemy prowadzić 2:0 , w końcówce dostaniemy głupią bramkę ...będzie trochę nerwówki bo południowi bracia zwietrzą szansę ale wytrzymamy no i ćwiartkę zagramy z Germańcami...
miłego kibicowania , żelaznej wątroby i zdartych gardeł.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie