Czlowieksniegu Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Ja też kończąc OT- sztachety, to do dziś są :-) Tyle, że mecz w (s)kopaną nie był powodem do ekscesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Bardzo ładny mecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 w niższych ligach wśród kibiców" jest takie powiedzenie : a meczyku bez sztachety to jak w dżungli bez maczety" a czasem mówi się a meczyku bez maczety jak na disco bez sztachety" - w zależności od kultury kibicowania" i upodobań fanów" ;) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Odnośnie zakończonego meczu to niewiele się pomyliłem :) i wygląda na to , że jeżeli Niemcy wygrają z Holendrami (czego szczerze im życzę) w grze o awans zostaną Dania i Portugalia...ćwierćfinałowe pary:Polska -NiemcyRosja - Portugalia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Co do sztachetowych imprez:Wchodzi facet na dyskotekę, a ochroniarz się go pyta:- Ma Pan pistolet?- Nie- A może ma Pan nóż?- Nie- Siekierę?- Nie- Kastecik?- Nie, nie mam nic.Ochroniarz rozbija butelkę, daje mu ubitą szyjkę i mówi:- Cholera! Weź Pan chociaż to!… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Dania albo Portugalia z II miejsca oczywiście....i jak już się tak rozmarzyłem to pociągnę " ten temat...Polska - Niemcy 0:0 rzuty karne 5:4Rosja - Portugalia 1:2: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 sonicsquad , ten kto wymyślił ten dowcip musiał być na dysce" u mnie w miasteczku, z którego pochodzę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Holandia dostaje po dupie - 2 w plecy.Pierwsze burdy stadionowe w Polsce zarejestrowano jeszcze przed wojną, kiedy to z jednego na drugi sektor poleciały kurczaki - bodajże w Krakowie :) czytałem kiedyś fajny artykuł właśnie o kibolach w okresie międzywojennym, niestety nie mogę znaleźć artykułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 zbyniek jak chcesz to mogę Ci coś znaleźć odnośnie krakowskich kibiców... najlepsze były derby okupacyjne" kiedy kibice pasów" i późniejszego GTSu skoczyli sobie do gardeł-dowódcą garnizonu niemieckiego był Austriak-fan piłki kopanej , który potrafił zrozumieć animozje i pod żadnym pozorem zabronił przeszkadzać"...eh ...a teraz dresy i maczety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Rajtar, jeżeli możesz to proszę, z chęcią poczytam trochę historii.Co do tych maczet to prawda, w Krakowie jest niebezpiecznie, ale wydaje mnie się, że kibicerstwo" to przykrywka jakiejś grubszej sprawy, bo nikt normalny nie ciąłby maczetą człowieka z barwy klubowe. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coe Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 W Poznaniu, podczas meczu Chorwacji z Irlandią również dochodziło do zwarć miedzy kibicami...To dopiero były zwarcia !!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Wilk syty i owca cała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Ta pani w kratkę, z racji że pracowała w chorwackim ministerstwie, właśnie ma bezterminowo przedłużony urlop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 16 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2012 To jak typujecie dzisiejszy mecz?Ja stawiam na 2:1 dla naszych :)Pozdrawiamhttp://www.dailymotion.com/video/xrio7k_mecz-o-wszystko-polska-czechy_sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 16 Czerwiec 2012 Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Ja wytypuję 2 wyniki.2:22:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 16 Czerwiec 2012 Share Napisano 16 Czerwiec 2012 piesek się nie mylihttp://www.youtube.com/watch?v=FtG6vgVLi60&feature=plcpi wszystko jasne :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 16 Czerwiec 2012 Share Napisano 16 Czerwiec 2012 2:1 dla Naszych ! po ciężkim meczu... będziemy prowadzić 2:0 , w końcówce dostaniemy głupią bramkę ...będzie trochę nerwówki bo południowi bracia zwietrzą szansę ale wytrzymamy no i ćwiartkę zagramy z Germańcami...miłego kibicowania , żelaznej wątroby i zdartych gardeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Czerwiec 2012 Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Ja też obstawiam 2:1 dla Polski - Czesi nam sypną ale potem będą 2 nasze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 16 Czerwiec 2012 Share Napisano 16 Czerwiec 2012 ,,Ten chleb jest twój i mój,, była kiedyś taka czeska piosenka boję się że znów będzie remis . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Czerwiec 2012 Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Kto wierzy, że wygra lepszy- ręka w górę!!!No i co- niewiele widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Czerwiec 2012 Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Nie dziarmol :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 16 Czerwiec 2012 Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Oby 2:0 dla Czech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Czerwiec 2012 Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Taaa... Nad stolyce zDolnego Śląska właśnie potężna burza idzie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 16 Czerwiec 2012 Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Już błyska i grzmi! Ale dla Polski będzie trzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.