Skocz do zawartości

przeróbka szwajcara

Rekomendowane odpowiedzi

jest gdzieś już taki wątek na forum trzeba pokopać wstecz- tyle ,że przerobiony szwajcar nie za bardzo nadaje się do celów rekonstrukcyjnych - chyba ,ze ma służyć jako stylizacja do strzelane historycznych asg.

dropek, ale po co ? jaki masz w tym cel ?

chcesz mieć replikę munduru, ergo fant o znaczeniu historycznym ? to zrób to jak należy...

czy chcesz mieć 'coś niemieckiego' ? najlepiej ze sfastą, obok plastikowy empisz, kamo w deszczyk i szfab całą gębą... masz takie ciągotki czy jak ? bo ja na takie zamiary to mam dreszcze...

Obawiam się, że rekonstruktorzy nie udzielą Ci informacji, przeróbki szwajcarów to przeszłośc i do tego zamierzchła, nawet przerobiony będzie przypominał mundur niemiecki z daleka i po ciemku, w większości z nas budzi to podobne uczucia, które wyraził Mario.

Własnie sie dowiedziałem, ze w styczniu 2013 roku bedzie premiera 10-tej czesci slynnego horroru Hellraiser-Wysłannik piekła. Cenobici beda straszyli rekonstruktorów w szwajcarskich mundurach, gofrownicach" wujka Ericha Honeckera, hełmach z tworzywa, klamrach z nitami wielkosci helmu radzieckiego i mauserach z kukurydzianej kolby, zamka Wolfenstein na klucz wiolinowy, muszki cc, szyny kolejowej na bagnet, kozlika z rogów kozła oraz wszystkich innych czesci ktore wymysla cudowni kolekcjonerzy" i wszelkiej masci popeliniarze. Nasza grupa własnie przerabia bluzy M44 na szwajcarskie, bo sa podobne krojem i odcieniem:)))Dunczyk nie drap sie po kostce, bo otworzysz wrota piekieł i z miejscowosci Darłowo(odbytnica swiata) wyjda cenobici z Pinheadem na czele tnac skalpelami Twoja kolekcje mundurów:)))

Panowie! Po co pisać kocopały? Kol dropek81 zadał takie pytanie więc go taka przeróbka interesuje a myślę,że wcześniej zapoznał się z opiniami co do przydatności munduru szwajcarskiego do celów rekonstrukcyjnych. Więc może na temat albo wcale?
Kol dropek - widziałem na all... ofertę przeróbki takiego munduru ale cena powala

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie