Skocz do zawartości
  • 0

stalowe Klamerki, ogniwo gąsienicy i strzemiona

Jablo666

Pytanie

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ładnie mam teraz i nakładkę zimową i 3 ogniwa od rso nieopodal było jeszcze kilka sprawdzę czy to nie to samo. dzięki za identyfikacje. wczoraj grzebałem w poszukiwaniu strzemion i to większe wygląda mi na polskie ale zobaczę po oczyszczeniu czy od spodu jest data.
Napisano
byłem sprawdzić przed chwilą czy coś jeszcze nie zostało tam i teraz mam jakieś 10 ogniw z rso i chyba tasak ale tym będę chwali się na moje znaleziska" pozostaje kwestia strzemion postaram się jutro dać je po oczyszczeniu.
Napisano

znalazłem sporo takich ogniw zidentyfikowane zostały jako RSO, ale sprawdziłem sam dokładniej i wydaje mi się że niestety jest to TDT proszę o dokładne stwierdzenie, czy jest to RSO czy TDT pozdrawiam

Napisano

takie ogniwa wydaje mi się że to coś pospolitego, ale wole się dopytać. nie wiem które wymiary są tu istotne więc podam gdy ktoś mnie poinstruuje .

Napisano
jak mówi mój kolega z pracy adgorliwość jest gorsza od Faszyzmu" i ma racje bo żył bym sobie w przekonaniu ze mam piękne gąski z RSO, a szukając potwierdzenia tego faktu odkryłem że mam trochę złomu:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie