Skocz do zawartości

Spotkanie Miłośników Zagadek lotniczych Kraków 2012"

sonicsquad

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Ze strony Nadwojciecha padła propozycja spotkania się miłośników lotniczych zagadek i w ogóle miłośników lotnictwa w Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie. Prawdopodobny termin to sierpień 2012. Spotkanie trwało by 2 dni (jeden nocleg). Czy byliby chętni na cuś takiego? Proponowany harmonogram spotkania to:
- spotkanie pod MLP
- zwiedzanie
- wieczorem pewnie gorące rozmowy przy trunkach i posiłku
- nocleg
- powrót
Taki wypad" wielu pozwoliłby naładować akumulatory na resztę roku, oderwać się od żon i obowiązków oraz o co chyba najważniejsze wymienienie uwag, doświadczeń oraz poznanie się :).
Co myślicie o tym pomyśle?
Napisano
Jestem za !! . Przydało by się spotkanie fanów lotnictwa . i istotnie jak by się dało spotkać i zrobić sobie nocne Plaków rozmowy przy rozbitych namiotach, ognisku , małym grilu , delikatnym piweczku to może by się coś z takiego spotkania wykluło z korzyścią dla fanów skrzydełek, baloników i wszelakich fruwadeł , a może jacyś pracownicy MLP by do nas się dołączyli. A jest na pewno sporo do rozmowy!
Napisano
Wszystkie osoby zdecydowane na wyjazd proszone są o przysłanie mi w wiadomości priv terminu, który Mu odpowiada na wyjazd. Spróbujemy ustalić taki termin, który będzie wszystkim lub większości pasował. Jeżeli będzie większa grupa, istnieje możliwość zakwaterowania w hotelu po cenie ok 50 złotych od osoby. Śniadania do pokoju nie przewidujemy, bo raczej nie damy rady jeść...
Napisano
Ja się postaram dostosować do terminu - u mnie szanse na plan dłuższy niż tydzień są mrzonką (grozi Czarnobyl - budowa nowgo sarkofagu oraz Narva w Estoni też ok. 2 lat zsyłki), a że podobnie jak kol. LeszekS jestem autochtonem to i hotelu nie potrzeba. Ale o ile tylko będę na miejscu to się stawię.
  • 2 weeks later...
Napisano
Oj tam, oj tam :).Już ja cię Gumbi zdopinguję,jak Byś drogi zapomniał to braciszek ci ją przypomni ;)
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Napisano
Wszystko super Panowie jest data, są chętni jeszcze tylko ustalmy godzinę i dokładne miejsce (np. pod kasą) abyśmy nie zaczepiali każdego zwiedzającego w wieku pozwalającym na degustację chmielu w płynie.
Napisano
Panowie sprawa robi się gardłowa. Pomysłodawcy spotkania tj. Nadwojciech i Sonicsquad nie dojadą, mnie i Qzek3 spotkały utrudnienia" aczkolwiek na część spokania napewno się stawimy tylko co z resztą chętnych? I jak z realizacją programu podanego przes Sonicsquada 27.04? - czas miejsce?
Przekładamy?
Napisano
Piątek chyba nie jest dobrym terminem dla osób dojeżdżających - po robocie to pewno kilka godzin zejdzie i co pocałować klamkę w muzeum? Zobaczymy co powie Sonicsquad i Nadwojciech
Napisano
W sumie na pikniku się spotkać troszkę trudniej (zawsze można sygnał rozpoznawczy ustalić), a przynajmniej konsumpcja na miejscu ;-)
  • 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie