sonicsquad Napisano 27 Kwiecień 2012 Autor Napisano 27 Kwiecień 2012 Witam. Ze strony Nadwojciecha padła propozycja spotkania się miłośników lotniczych zagadek i w ogóle miłośników lotnictwa w Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie. Prawdopodobny termin to sierpień 2012. Spotkanie trwało by 2 dni (jeden nocleg). Czy byliby chętni na cuś takiego? Proponowany harmonogram spotkania to:- spotkanie pod MLP - zwiedzanie - wieczorem pewnie gorące rozmowy przy trunkach i posiłku- nocleg - powrótTaki wypad" wielu pozwoliłby naładować akumulatory na resztę roku, oderwać się od żon i obowiązków oraz o co chyba najważniejsze wymienienie uwag, doświadczeń oraz poznanie się :).Co myślicie o tym pomyśle?
gumbi Napisano 27 Kwiecień 2012 Napisano 27 Kwiecień 2012 Niezły pomysł. Byle tylko życie zawodowe nie przeszkodziło. Zobaczymy kto będzie chętny.
sonicsquad Napisano 27 Kwiecień 2012 Autor Napisano 27 Kwiecień 2012 Termin jest elastyczny - tak by pasował większości (chyba że wpadną trzy osoby i skończy się na pizzy i browarach do rana) ;)
Nadwojciech Napisano 27 Kwiecień 2012 Napisano 27 Kwiecień 2012 Ja mogę dojechać na 28-29 lipca lub 4-5 sierpnia.
LeszekS Napisano 27 Kwiecień 2012 Napisano 27 Kwiecień 2012 Fajnie. Tym bardziej że mieszkam po przeciwnej stronie pasa startowego (patrząc od Muzeum).
Landszaft Napisano 27 Kwiecień 2012 Napisano 27 Kwiecień 2012 Jestem za !! . Przydało by się spotkanie fanów lotnictwa . i istotnie jak by się dało spotkać i zrobić sobie nocne Plaków rozmowy przy rozbitych namiotach, ognisku , małym grilu , delikatnym piweczku to może by się coś z takiego spotkania wykluło z korzyścią dla fanów skrzydełek, baloników i wszelakich fruwadeł , a może jacyś pracownicy MLP by do nas się dołączyli. A jest na pewno sporo do rozmowy!
wiluś Napisano 27 Kwiecień 2012 Napisano 27 Kwiecień 2012 Wchodzę ;)Mam nadzieję, że Bóg i Partia pozwolą .
sonicsquad Napisano 27 Kwiecień 2012 Autor Napisano 27 Kwiecień 2012 Wszystkie osoby zdecydowane na wyjazd proszone są o przysłanie mi w wiadomości priv terminu, który Mu odpowiada na wyjazd. Spróbujemy ustalić taki termin, który będzie wszystkim lub większości pasował. Jeżeli będzie większa grupa, istnieje możliwość zakwaterowania w hotelu po cenie ok 50 złotych od osoby. Śniadania do pokoju nie przewidujemy, bo raczej nie damy rady jeść...
gumbi Napisano 27 Kwiecień 2012 Napisano 27 Kwiecień 2012 Ja się postaram dostosować do terminu - u mnie szanse na plan dłuższy niż tydzień są mrzonką (grozi Czarnobyl - budowa nowgo sarkofagu oraz Narva w Estoni też ok. 2 lat zsyłki), a że podobnie jak kol. LeszekS jestem autochtonem to i hotelu nie potrzeba. Ale o ile tylko będę na miejscu to się stawię.
woytas Napisano 27 Kwiecień 2012 Napisano 27 Kwiecień 2012 Postaram się wbić"- ale jeśli wogóle dam rade to się dostosuję do terminu.
szczepciu Napisano 1 Maj 2012 Napisano 1 Maj 2012 Ja też się piszę. Pół godziny busikiem i jestem na miejscu.
qzek3 Napisano 14 Maj 2012 Napisano 14 Maj 2012 Oj tam, oj tam :).Już ja cię Gumbi zdopinguję,jak Byś drogi zapomniał to braciszek ci ją przypomni ;)
Nadwojciech Napisano 17 Czerwiec 2012 Napisano 17 Czerwiec 2012 Panowie,dzień zero.Sobota 4 sierpnia.Pasuje?
sonicsquad Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Napisano 17 Czerwiec 2012 Ja tam się piszę - wypić piwko i pogadać można... A że do rana będziemy pić to już inna historia :D
Nadwojciech Napisano 17 Czerwiec 2012 Napisano 17 Czerwiec 2012 Jak nas żonki przed wyjazdem nie zaszyją". :)
gumbi Napisano 28 Lipiec 2012 Napisano 28 Lipiec 2012 Wszystko super Panowie jest data, są chętni jeszcze tylko ustalmy godzinę i dokładne miejsce (np. pod kasą) abyśmy nie zaczepiali każdego zwiedzającego w wieku pozwalającym na degustację chmielu w płynie.
qzek3 Napisano 31 Lipiec 2012 Napisano 31 Lipiec 2012 Wymyślcie godzinę spotkania bo muszę swej kobicie fryzjerkę na ten czas umówić :)
gumbi Napisano 1 Sierpień 2012 Napisano 1 Sierpień 2012 Panowie sprawa robi się gardłowa. Pomysłodawcy spotkania tj. Nadwojciech i Sonicsquad nie dojadą, mnie i Qzek3 spotkały utrudnienia" aczkolwiek na część spokania napewno się stawimy tylko co z resztą chętnych? I jak z realizacją programu podanego przes Sonicsquada 27.04? - czas miejsce? Przekładamy?
LeszekS Napisano 4 Sierpień 2012 Napisano 4 Sierpień 2012 No to nici ze spotkania. To może 31.08.2012 r. (piątek) - dzień przed Piknikiem Lotniczym, który odbędzie się 1-2.09.2012 r.
gumbi Napisano 4 Sierpień 2012 Napisano 4 Sierpień 2012 Piątek chyba nie jest dobrym terminem dla osób dojeżdżających - po robocie to pewno kilka godzin zejdzie i co pocałować klamkę w muzeum? Zobaczymy co powie Sonicsquad i Nadwojciech
gumbi Napisano 4 Sierpień 2012 Napisano 4 Sierpień 2012 W sumie na pikniku się spotkać troszkę trudniej (zawsze można sygnał rozpoznawczy ustalić), a przynajmniej konsumpcja na miejscu ;-)
gumbi Napisano 24 Sierpień 2012 Napisano 24 Sierpień 2012 Panowie piknik lotniczy w Krakowie za tydzień. Ktoś będzie? Spotykamy się?
qzek3 Napisano 28 Sierpień 2012 Napisano 28 Sierpień 2012 Gumbi ,melduję że i ja na pikniku się stawię.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.