feld Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Próbowałem też znalesc tego Harrisona,ale niestety nie znalazłem bliższych danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 30 Maj 2015 Share Napisano 30 Maj 2015 Spróbuj w NARA http://www.archives.gov/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 2 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Pierwszy raz widze niesmiertelnik z tego obozu na oczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 2 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Do tego byla ta oto karta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 2 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Oraz reszta...Niestety przespalem licytacje i zestaw poszedl w sina dal, za smieszne pieniadze:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 4 Czerwiec 2015 Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Pewno od początku istnienia obozu używali blaszek stalowych, dlatego w Bąkowie żaden z licznych bywających tam poszukiwaczy nie odnalazł nieśmiertelnika L - 7 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 4 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Stalowe i kartony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 6 Czerwiec 2015 Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Zacne fanciki-blaszka prima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 Takie ostatnio wyszły mi z pod łopaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 Stalag 381. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 Włoski-samoróbka.Pisana atramentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 7 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2015 Italiano standardowy - nie jest samorobka.381 rewelka - prosto z Estonii;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 12 Czerwiec 2015 Share Napisano 12 Czerwiec 2015 A to do licha...znaczyt człek musi uczyć się przez całe życie-pierwszy raz taki znalazłem.Standartowe szkaplerzyki trafia sie dosyc dosyc,ale pisany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 12 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Dlatego czekamy na ksiazke Lukasza;)Jak ja ukonczy, to kazdy kolekcjoner niesmiertelnikow jenieckich bedzie mial duzo lepsze rozeznanie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rwd Napisano 25 Kwiecień 2016 Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Nieśmiertelnik żołnierza Batalionu Parasol wywiezionego po Powstaniu Warszawskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.