Listopadowy Napisano 17 Marzec 2012 Napisano 17 Marzec 2012 Emes, to żenada, temat przeprosin zaczął Erwin a nie ja (ja pisałem o czymś zupełnie innym). Powtórzę się: czytaj ze zrozumieniem. Tu już nie chodzi o to kto ma racje, ale o brak komunikacji. Czytaj powoli, albo na głos, nie wiem...
woytas Napisano 17 Marzec 2012 Napisano 17 Marzec 2012 Panowie !Bardzo proszę o zakończenie osobistych wycieczek czy też oskarżeń.
emes Napisano 17 Marzec 2012 Napisano 17 Marzec 2012 Ale odniosleś się do tego - sam czytaj ze zrozumieniem!Proponuję przyjąć,że część kolegów uważa,że w Polsce antysemityzmu nie ma i nie było,inni ,że jest wręcz przeciwnie,podpiszmy więć protokół rozbieżności i korzystając z ładnej pogody idźmy kopać...To by było na tyle z mojej strony w tej kwestii,pozdro
Listopadowy Napisano 17 Marzec 2012 Napisano 17 Marzec 2012 Emes, masz chyba halucynacje. Przeczytałem dwa razy powyższe i jestem niemal pewien, że albo coś palisz jak to piszesz albo temat żydowski jest Ci tak narodowo bliski, że nie potrafisz na to spojrzeć z dystansem i widzisz jakieś posty, których nie ma... Kończę tę rozmowę, bo czuję, że powoli jej poziom nie tylko upokarza Ciebie, ale i mnie przez sam fakt, że Ci odpisuję. Z mojej strony to wszystko. A jak już korzystasz z okazji i kopiesz i trafisz kilka guzików wrześniowych to pamiętaj, że pewnie nosili je jacyś antysemici... Szalom!
s_boj Napisano 17 Marzec 2012 Napisano 17 Marzec 2012 Emes, daj sobie z nimi spokój, jak ja sobie dałem. Nie warto, szkoda nerwów. Dobrze, że dzieci w szkołach nie muszą się uczyć ich wersji historii i w tym sensie nie dostrzegam społecznego niebezpieczeństwa ze strony naszych oponentów.
Cpt.Nemo Napisano 17 Marzec 2012 Napisano 17 Marzec 2012 Listopadowy :zwłaszcza, że do pięt nie dorastamy naszym dziadkom,"Nie jestesmy ani gorsi ani lepsi, ot po prostu zyjemy w innych czasach. Powodow do kompleksow jednak nie mamy.
Czlowieksniegu Napisano 18 Marzec 2012 Napisano 18 Marzec 2012 Jadę sobie na spacer :-)A Panie i Panów proszę o zdrowy rozsądek...PS A wpisy ograniczające się do wycieczek osobistych, nadal przez sito nie będą akceptowane...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 09:16 18-03-2012
SZZ Napisano 19 Marzec 2012 Napisano 19 Marzec 2012 Nie tylko Polacy:http://www.sfora.pl/Strzelanina-w-zydowskiej-szkole-Zabici-i-ranni-a41627
SZZ Napisano 19 Marzec 2012 Napisano 19 Marzec 2012 Czy teraz wszyscy Francuzi mają się kajać i przepraszać z powodu jednego psychopaty?
Martian Napisano 19 Marzec 2012 Napisano 19 Marzec 2012 Gdzie indziej będzie napisane w mediach: zabił nazista, psychopata, zboczeniec lub bandyta a u nas i tam też, napiszą: Polak lub Polacy zabili Żydów"...!!! A frajerzy przyklasną ! Trza mieć mocno arobione" pod kopułą by jeszcze samemu się podpisywać pod takimi bredniami...Norwegowie to terroryści... Anders Behring Breivik- to Norweg...
parus Napisano 19 Marzec 2012 Napisano 19 Marzec 2012 Bez obaw żabojady" przeproszą, Norwegowie też by to zrobili gdyby Brevik zabił muzułmanów, żydów czy inną nacje ... Dałoby to świadectwo , ze takie czyny to działania pojedynczych osób czy innych ekstremistów. I oto chodzi w takim geście, a nie oburzanie się na cały swiat
Martian Napisano 19 Marzec 2012 Napisano 19 Marzec 2012 Polacy to seryjni mordercy, psychole i polakobójcy...- Leszek pękalski... wszak Polak...
Martian Napisano 19 Marzec 2012 Napisano 19 Marzec 2012 Tłumaczę!!!, że to przewrotna ironia do tytułu zawartego w treści tematu, żeby jakaś hebda nie wlepiła mi kartona...
erwin1 Napisano 19 Marzec 2012 Napisano 19 Marzec 2012 Oj Martian nie ryzykuj bo stąpasz po cienkim lodzie ;)! A szkoda by Cię było jak byś został zresetowany" :))!!
Martian Napisano 19 Marzec 2012 Napisano 19 Marzec 2012 Nie z powodu mojego zresetowania"..., ale z powodu, że jeszcze trochę i zostanie tylko towarzyskie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.