Krychus Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 Nie nie... Bardzo dużo podpowiedzi zawiera ten rysunek :)Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 Polak mądry po szkodzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 Nie nie nie... Jakby co - ten co sieje" - to diabeł :)Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 Diabeł tkwi w szczegółach" a tak nawiasem mówiąc to ten diabeł wygląda jak mój pies...zastanawiam się czy nie przechrzcić" sabaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 gdy ogrodnik śpi , sieje diabeł zielsko" , początkowo skupiłem się na złym" a nie zwróciłem uwagi co ma w torbie...hehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 No w końcu trafiony :)Gdy ogrodnik śpi, diabeł <font color="green>zielsko</font> sieje" RAJTAR zadajesz ;)Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 PS: ielsko" miało być w sowim naturalnym kolorze, ale... ;)Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 29 Marzec 2012 Autor Share Napisano 29 Marzec 2012 Kategoria - przysłowie ;)Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 Uderz w stół a nożyce się odezwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 29 Marzec 2012 Autor Share Napisano 29 Marzec 2012 Trafiony, zadajesz ;)Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 Mogę zadać w ostateczności, jak masz coś na zbyciu to dawaj. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 30 Marzec 2012 Autor Share Napisano 30 Marzec 2012 Zadawaj, zadawaj...Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Sorki, że tak późno piszę - ale aktualnie nie jestem w stanie nic dodać, zepsuł się komputer, a na forum piszę z telefonu (co przyjemne nie jest).Pozdro.ktos451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Kategoria - znane postacie (wymień 3)Proste ;)Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Janosik, Franz Maurer i nie wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Pyzdra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Werwolf:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Trafiłeś - zadajesz. I nie ma wymówki! :DPozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 To znaczy woytas trafił dla jasności - bo nie widziałem postu wina - pisałem wtedy.. Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Trochę przewrotne - bohater z filmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kickerman Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 król sedesów :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Yes!:)Co się mażesz...Chłopaki nie płaczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Pozwolę sobie...Piosenka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Zegar - piosenki dla najmlodszych ??? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melajda95 Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Czy chodziło o ''Już za 5 minut 13-ta'' Shakin Dudi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.