Skocz do zawartości

Najlepsze trafienia 2011r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Daje radę. Tylko to raczej popularny fant, a a WP do 1939 ten model nie występował, tak więc połączenie z tym wzorem orzełka to trochę adosna twórczość" (chociaż taki nieregulaminowy wynalazek mógł się trafić w 1940 we Francji)
Napisano
Dokładnie, mógł się trafić ale to raczej przypadki incydentalne.Lepiej zdemontuj orła i załatw sobie np kopie okrągłego emblematu z orłem, który faktycznie na tych hełmach występował.
Napisano
Tak wiem tylko kupiłem go z tym orłem i jakoś sumienia nie miałem go zdejmować ;) A wiem też że to popularny fant tylko że w roku 2011 to najlepszy przedmiot który wpadł mi w ręce
Napisano
Jeżeli chodzi o kopanie - 3 polskie bagnety w jednym dołku(nic specjalnego ale patrząc na ten sezon to lepszego nic nie wyjąłem)
Jeżeli chodzi o znaleziska nie z ziemi - Pokrowiec na polskie nożyce saperskie.

Obyło się bez szabel i odznak niestety w moim przypadku.
Napisano
Mam znajomka co ma samą ramkę tylko że to żyd" trochę ale go pierwsza wojna bardzo nie interesuje zbiera niemczyznę.Jak chcesz kolego snajper-s1 mogę popytać może się na coś wymieni?
Napisano
dużo mogę jeszcze wymieniać krzyże kvk z mieczami,kilka innych odznaczeń,krzyże żelazne,monety itd.zapodalem kilka moich ulubionych niech każdy sobie sam wybiera co najlepsze dla mnie każda odznaka jaką trafię jest najlepszym trafieniem roku 2011r chyba był najbardziej owocny z ostatnich kilku sezonów:-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie