latający holender Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Napisano 4 Styczeń 2012 druga strona na czysto.Czy jutro będzie znów lało ?
emes Napisano 4 Styczeń 2012 Napisano 4 Styczeń 2012 ładne te Twoje aluminiaki,ja trafiam same szroty:(...gratki i pozdro dla Zdzisława:)
countryb Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Witam, Dołożę jeden z moich, prawdopodobnie z przed I wojny
latający holender Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Napisano 8 Styczeń 2012 No piękny !Myłeś go tylko czy w czymś się moczył ? Wydaje mi się że lepiej medaliki zostawiać w stanie jaki wychodzą,są wtedy prawdziwe,naznaczone upływem czasu.Bywa że czyszczenie niszczy medalik bezpowrotnie.Oczywiście nie zaszodzi oliwka.A co do aluminiaków"dla mnie najistotniesze że to medalik,materiał z którego jest wykonany ma niewielkie znaczenie,zwracam tylko na to uwagę gdy mam doczynienie z trudną ziemią,wtedy materiał z jakiego jest wykonany decyduje czy coś jeszcze na nim widać.Pozdr !
countryb Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Medalik był nieczytelny trochę umyłem aluminium prawie 100 lat leśna kwaśna ziemiaz podobnego miejsca , węgierski ??/
latający holender Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Napisano 9 Styczeń 2012 ciężka ziemia więc stany...jakie widać.U góry odważnik-zabór rosyjski,po prawej jakieś skrzydełko.Poniżej odważnika dzisiejsze trafienie dnia:)
latający holender Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Napisano 9 Styczeń 2012 to jest wersja 119,z opisem u góry...a raczej wersja wersji bo mój uszko ma nieskręcone.
latający holender Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Napisano 9 Styczeń 2012 a która wersja ?mi wyszedł dawniej jeszcze ten mniejszy,na rycinie nr 120
bjar_1 Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 i jeszcze suma z kilku sezonów - kiedyś rozdawałem medaliki, teraz odkładam ;)
latający holender Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Napisano 9 Styczeń 2012 O Jezu...w jakim stanie ! ! ! .........
latający holender Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Napisano 9 Styczeń 2012 nie mam nic przeciwko gdybyś rozdał jeszcze raz:))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.