nx200 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 Witam. Mikołaj przyniósł i nie jestem pewny od czego są . Jeżeli macie chęć to proszę o podpowiedzi. Pozdrawiam. NR.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nx200 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 NR.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nx200 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 NR.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nx200 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 NR.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nx200 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 NR.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nx200 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 NR.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nx200 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 NR.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nx200 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 NR.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 no ja wiem jedno wiem z którego to podwórka i w jakiej wsi pod Łaskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 Heheh kolega się jeszcze pożywił ochłapami po nas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy_x Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 tak? a wy co żeście zajechali na miejscówę powybierali fajniejsze" blachy w farbie czy jak, a resztę po prostu zostawili?? bo niespecjalnie rozumiem kolega się jeszcze pożywił ochłapami po nas" bez urazy ale zabrzmiało to co najmniej wieśniacko i niesmacznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 jakoś dziwnym trafem ktoś trafił w mało znane miejsce ciekawe jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 No to co zostało było mało interesujące. Chyba można dokonywać selekcji? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUDORF Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 Te graty to bardziej elementy jakiejś starej koparki przypominają niż pojazdu z wojny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nx200 Napisano 26 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2011 Jedni ratują co się da a drudzy ratują to na czym się da zarobić i ot różnica w zachowaniu kolekcjonerskim . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 jedni ratują co wiedzą czym jest inni biorą co popadnie byle ktoś inny nie wziął;] ot co myśle o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 pozatym większość tych rzeczy odłożyliśmy my " do szopki i kazaliśmy odłożyć , właśnie dzięki nam dwa razy nie wyjechały na złom z innymi rzeczami, więc się nie produkuj kolego co dzięki komu...wziąłeś wszytsko byle ktoś nie wziął choć nie masz bladego pojęcia co od czego jeszcze raz gratuluje podejścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 A przestawić kibelka i szopki rozebrać nie kusiło? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 Było brać nie marudzić teraz panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 28 Grudzień 2011 Share Napisano 28 Grudzień 2011 Ok, kolega trafił w wasze miejsce ale do meritum czy ktos rozpoznaje te elementy. Pierwsze zdjęcie przypomina mi element (nie cały) wachacz od pojazdu/czołgu. Co do pozostałych blaszek trudno mi się wypowiedzieć. A kibelek to ja przestaiwe jak mi powiecie gdzie to jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nx200 Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2011 Życie sprawia niespodzianki i nawet niezbyt miłe komentarze czasami się przydają . Muszę podziękować bjar_1 za pięknie zrobioną pomoc w identyfikacji http://www.exploracja.cyberdusk.pl/strona/galerie/bjar/index.html. Jeżeli byś w tym temacie nie pisał zapewne nie odnalazł bym tej stronki.I przy okazji dziękuję za takie ochłapy one też cieszą.Na zdjęciu nr.6 jest cześć od Ursusa Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nx200 Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2011 http://www.exploracja.cyberdusk.pl/strona/galerie/bjar/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 na zdjęciu numer 6 na pewno nie jest część od ursusa A" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara47 Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Zdjecia nr 2 i 3 nie wygladają na wachacz zawieszenia. Bardziej przypomina szczęke hamulca. Zwróćcie uwagę na okładzinę wewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Ursusy A" w tamtej okolicy, to raczej słabo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.